MORNING S.U.N.S.H.I.N.E.S

 
- Tänk att solen gör så mycket! Underbart att ännu en dag vakna till att solen lyser in! Emilio är ledig idag så vi ska passa på  att fixa lite ärenden i stan och sen ska vi njuta av solen. Kanske någon uteservering har öppnat? Sen ska vi åka och hälsa på hjärtats moster och småkusiner som vi saknat. 
 
Ville kika in och önska er en underbar dag så hörs vi om en stund så får ni se hur jag ser ut idag.
Glöm inte att delta i tävlingen nedan♥
 
 

YASTERDAYS SHOOT

 
-  Från gårdagens fotografering. Fotade på ett tak som hade en otroligt vacker utsikt över stockholm! Ska bli så spännande att se resultatet. Bilderna är lånade från Amanda Rosende den grymma fotografen!
 
Solen skiner ännu en dag, hur underbart! Dock ska jag vara hemma heeela långa dagen, fixa mail, ringa lite viktiga samtal och ja bara ta det lugnt helt enkelt. Faktiskt ganska skönt. Älsklingen och jag tog en morgon promenad i solen men nu kilar han snart iväg till jobbet så då ska jag också försöka sätta igång lite här hemma. Glöm inte att delta i tävlingen nedan!
 

TÄVLING + FRÅGESTUND

Fått många förfrågningar om både en ny tävling då det var längesen sen en ny frågestund då svaren på en förra aldrig dök upp. LEDSEN för det då jag totalt glömde det. Så nu tänkte jag att vi kör ihop båda i en smäll! Plockat ihop en smarrig goodiebag med dessa produkter ovan plus två till som jag inte avslöjar.
 
TÄVLING- För att delta i tävlingen så kommenterar du endast " Jag är med "
För extra pluss så hoppas jag ni gillar bloggen och vill följa den på bloggloving och
Instagram - Sofiahanden
 
FRÅGESTUND - Något du funderar på passa på att fråga!
 
Vinsten - En shower gel från victoria secret doft strawberries & Champagne. Underbar doft! En inpackning jag har två av och denna är grymt bra och räcker länge! Lösögonfransar från Thailand som jag tycker är de bästa som finns. Köper alltid med min ett stort pack så det ska räcka tills nästa gång jag åker dit och till sist en saltvatten spray. Mycket gobitar i potten! LYCKA TILL - Tävlingen avslutas om en vecka likaså frågestunden!
 
 

LOVE MY NEW PANTS

 
- Såhär har jag mer eller mindre sett ut idag, älskar mina nya brallor! Åkte för att fotas inne i stan av grymma Amanda Rosende igen. Blev så jäkla kall då vi fotade på ett tag så man såg ut över Stockholm. Men det kommer nog bli riktigt fräna bilder. Sen åkte jag raka vägen hem, fick såna magsmärtor på eftermiddagen så efter några alvedon så ska jag försöka vila lite. Sen ska jag ta en powerwalk till affärn och handla lite innan älsklingen kommer hem. Ligger och kikar på Topmodel just nu, synd att Josefine T åkte ut.. Vilken hejjar ni på?
 
Håller som sagt på med en tävling till er så håll utkik antingen ikväll eller imorgon bitti dyker den upp!
Ta hand om er ♥
 
 

LEAVING ALL BEHIND

BYXOR hm // TRÖJA hm // SKORT jc // BRILLOR gina // KEPS boylondon
 
- God morgon soliga Tisdag! Vaknar med ett leende när solen skiner, sån energi kick! Är uppe i tid idag och ska alldeles snart börja göra mig ordning. Ska in till stan idag och fota Streetstyle med Amanda Rosende igen. Så himla kul! Går dagen var en piss dag vilken vissa människor såg till att göra, att vissa bara kan kan göra en så otroligt besviken och vara så elaka.. Fick i allafall ny energi av en fin vän och värmande ord när mitt hjärta kom hem från jobbet. Fina människor ska man hålla hårt i! Bloggen låg som nere eller var helt dampad på grund av vissa orsaker men nu hoppas jag allt ska funka. Känner att idag ska få bli en bra dag!
 
Ska dra igång spotify nu och fixa frukost till mig och prinsen innan jag ska väcka han med fullt av pussar.
Ovan har ni en outfit från i Söndags. Var även fint väder då så passade på att använda mina flower power brallor. hihi Hoppas ni alla mår bra och glöm inte att kika in senare en TÄVLIIING dyker upp!♥
 
 

ONE DAY AT tHE TIME

 
SÖNDAG - Ligger just nu hemma i lägenheten i Stockholm. Väldigt skönt att komma hem igen även fast det var helt underbart att få träffa familj och lite vänner. Bilder på en outfit jag bar förra veckan har ni ovan, de kommer komma outfit bilder också. Nu tänkte mitt hjärta och jag snart gå och handla, kylen var ganska tom nu när vi kom hem hihi. Sen blir det mys resten av kvällen. Imorgon är det måndag igen, då tar vi nya tag. Ta hand om er så ses vi senare ♥
 
 

LÖRDAGSFIKA

 
- Blev en mysfika med älsklingen idag, fixat lite presenter och kikat runt lite. Dålig bloggning igår, ledsen för det men myste massor med familjen m.m. Är som sagt i Gävle i helgen, så skönt att vara hemma och träffa alla. Sitter just nu hos syrran och snart ska vi åka ut till mamma och äta middag allihopa. Lite bilder från fikastuden har ni ovan. Hör av mig lite senare eller imorgon. ♥
 
 

T.O.R.S.D.A.G

 
TJENIXEN sköningar - Sitter just nu på Upptåget i Uppsala och ska alldeles straxt börja rulla. Är påväg hem till Gävle över helgen för att träffa lite vänner och mysa med familjen. Uppsala bjussar på sol idag så håller tummarna att Gävle också gör det för i Stockholm var det grått.. Ovan ser ni i stort sett hur jag ser ut idag, hel svart fick det bli. Får se om jag hinner ta några outfitbilder senare. Ville mest kika in och önska er en fin dag!♥ Kommer in bilder på lägenheten som efterfrågats senare idag så glöm inte att kika in då..
 

HA EN FIN DAG

 
HELLO PEOPLE - Kör på randigt idag och ett par balla mönstrade brallor. Ska bege mig mot stan alldeles straxt för att möta upp Vicky på en fika, ska bli trevligt. Sen ska jag på lite små ärenden innan jag ska hem för att få undan lite mail och annat jobb. Ville kika in och önska er en fin dag så hörs vi lite senare under dagen ♥
 

MANGO T.E.M.P.T.A.T.I.O.N

 
Godförmiddag älskade ni! Vaknade för bara en liten stund sedan, tog mig en lång och skön sovmorgon. Har duschat lite och smörjer nu in mig med min älskade favorti doft från VS Mango Temptation. Ska göra lite gröt alldeles straxt och hoppas nu att det inte smakar alls för pyton, första gången jag ska prova det idag. Måste komma igång och få en bra rutin på frukost och vad är då bättre än gröt? Får göra en god fruktsallat till så ska det nog slinka ner, hihi. Vad brukar ni äta till frukost för att få en stadig början på dagen? Hörs senare♥
 
 






bloglovin

Allmänt Personligt
RSS 2.0
RSS 2.0


bloglovin
Allmänt Personligt
RSS 2.0