boulongern


Sara och jag tog även en liten cyckel tur idag. Var ju faktiskt riktigt varmt och fint idag, så en tur vid fina boulongern som finns i Gävle  blev det. Kameran var även med så lite bilder togs men de kommer imorgon för nu väntar älsklingen och massa bra på tvn. PUSS PUSS!
 

Makeup

Hej alla Glada! Befinner mig just nu i Söderhamn hemma hos bästa pojkvännen. Kommer stanna här några nätter nu. Man har ju lov, så himla härligt! Har haft en jätte bra dag, var först iväg och blev sminkad av duktiga Yenny. Sen har jag träffat Sara. Alltid lika kul att träffa min underbara vän! Senast vi träffades var någon dag efter branden då hon kikade in i mitt svarta hus. Några dagar innan branden hade vi myskväll i mitt underbara rum som inte finns längre, Konstigt!Här ser ni sminkningen som Yenny gjorde idag. Skulle likna Brigitte Bardot.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Dagens Önske


Stressigt


Nu är man i farten igen mina vänner. Håller på och fixar mig för fulla muggar för har jätte brottom. Ska iväg och bli sminkad så det ska bli kul. Men vi hörs senare! Ha en fin dag!

You Make me Smile

Behöver jag säga så mycket? Ni är så söta alla mina fina underbara läsare. Alla fina kommentarer som ni ger mig varenda dag är guldvärda! Som jag sagt förut ni gör min dag! Ska kämpa och göra bloggen ännu bättre så ni stannar kvar. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med bästa älskling och titta på film.
Ha en fortsatt trevlig kväll!
PUSS till er!

Världens goaste


Som jag berättat tidigare i veckan så har ägaren på Salongen en liten voffsing som heter Myran. Hon är med där varenda dag och myser mer än gärna med kunderna, en riktig kelgris. Har varit en hel del mys med plutten den veckan så himla go! Så måste gå tillbaka och hälsa på sötnosen! Visst är hon söt?!
Själv är jag het kär! Någon gång i mitt liv ska jag bli ägare till en sådan sötnos! Håll koll så jag håller mitt ord. ;)

Yummi


Ha en bra dag ♥Hej mina kära! Idag blir en lugn Lördag, ska hoppa in i duschen nu och bli lite ren tänkte jag. Sen tar lilla syster och jag cykeln ner till staden där vi ska träffa våran syster. Senare idag blir det nog att träffa min efterlängtade vän Sara. Så ni får ha en bra Lördag sålänge!The winner is..


Grattis Jennie som vann med hela 52 röster. Nu får du synas hela helgen i min blogg här till vänster. Ni som inte hade turen denna gång så kommer det en ny chans på Måndag. Även om några dagar eller vid rätt tillfälle så kommer det komma fler tävlingar. Så håll utkik. Ha en fortsatt trevlig Fredag! ♥

Kika in och säg Grattis till vinnaren! :)


 

Salong nr 2Sista dagen på praktiken, så tråkigt att man ska där ifrån precis när man kommit in sig i salongen.. Men har haft en bra vecka här också på Drottning Salongen. Lätt en värd salong att besöka! Har inte berättat så mycket vad vi gjort den här veckan, har haft lite fullt upp. Men har varit med och hjälp till på rakpermanent, färgat, plattat, fönat, fixat varandra, schamponerat och sopat en Hel del. haha Men ska inte klaga för shit vilka trevliga människor som jobbade där!

Idag har vi fixat varandras hår lite grann. Men martina blev en ängel som hon skulle vara på maskeraden ikväll, nice! Har även bilder på lillvoffis som jag kommer sakna som tusan, måste hälsa på henne. Men bilder på henne kommer senare eller imöra.

Ha en fin kväll!bloglovin

Allmänt Personligt
RSS 2.0
RSS 2.0


bloglovin
Allmänt Personligt
RSS 2.0