Godare än götta

 OCH nyttigare! Nu blir det massa tv, så skönt med sovmorgon!
Saknar min prins men han får jag träffa imorgon. :)


En lång dag men så härlig


Hade en härlig sovmorgon imorse innan jag skulle ta mig upp för att åka med tåget till Gävle. I Gävle så hade vi tid över att ta en liten runda på stan med Sara innan vi skulle åka till skolan. Det enda jag gjort i skolan idag är att jag har suttit i en salongstol och blivit sminkad. Det är det enda så jag kan ju inte säga att dagen har varit jobbig. Resten av veckan kommer också vara helt lugn. Så skönt, allt är typ slut nu.

Underbart väder har det varit idag också, tycker ni inte det är härligt?! Hoppas det här vädret håller i sig länge nu! Speciellt imorgon då jag börjar halv ett så man kan vara ute i solen lite.

Gick även till en ny affär och där de har massa gotta och köpte en smoothie och färskpressad juice, mumms.


Svar på frågor




Svar: Tack så mycket. Färgerna jag använde var en färg som drar åt violett alltså lite lila som tar bort varma pigment som t.ex guld och koppar. Jag vill vara jätte kall men är väldigt varm i mig själv så därför är den färgen bra och den blir lite mer askig. Sen blekte jag också slingor. Så jag slingade hela håret. :) Hoppas du fick svar på det du ville.



Hej. Tips på hur man får en bra blogg. Ja alltså gud vad svårt att svara på. Men självklart ska jag göra mitt bästa. Jag tycker att en bra blogg ska innehålla intressanta inlägg. Och vad tycker människor om att läsa om, är det en vardag vad man gjort? eller mode, shopping, dagens klädsel, jag tror att det man brinner för och verkligen vill skriva om blir bra inlägg. Om det kommer upp vad man gör om vardagen för ofta så är det inte så roligt att läsa kan jag tycka. En dagens klädsel kan ju vara lite kul. Sen roliga saker som händer klart man ska skriva om det. Jag tycker jag själv har en varierad blogg och det kan ju både kännas rörigt men också kul att allt finns i en blogg. Jag skriver om vardag, mode, shopping, roliga saker jag gör, var jag tycker och tänker, min sjukdomshistoria, dagens klädsel och nu på sistone lägger jag gärna ut bilder på mat som jag älskar. Så jag tror det är mycket upp till en själv vad en bra blogg är. Det du gillar att läsa, och vad som får en läsare att bli intresserad och vill komma tillbaka. Bilder tror jag också har en stor betydelse samt rubriken. Ibland kan rubriken vara den som får en att vilja läsa texten eller bild som gör allt intressantare. Utan bilder så kan det bli lite tråkigt.
Sen inte för långa inlägg, det kan bli lite jobbigt. Det är bara att kämpa på så märker du nog vad som är roligt att läsa. Vet faktiskt inte riktigt själv utan det här är vad jag tycker och tror. Hoppas det kom till någon hjälp! :)

Sunday



Hej alla glada!

Rätt fint väder idag vilket är jätte skönt. Söndag är det också vilket brukar betyda pluggdag för mig men har man nå läxor nu då? nä så det är jätte skönt. Ska åka till älsklingen nu sen blir det kalas och lite annat.
Hörs senare!<3

Rabarberpaj


En massa mys vid tv.n nu. Ingen ide att kika på Eurovision songcontest när inte Anna gick vidare. Är det inte skandal?! Första gången sen 1958! Så får se vad vi kikar på.

Har i allafall gjort en smarrig rabarberpaj som vi snart ska huggin in på. ;)

Before


After



Team work


Ingen kan säga att det inte är gott med grillat! I love it! Massa gosaker!





Har ni ätit rotfrukter i ugn någon gång?!
Det är något ni måste prova.

Morötter
Palsternacka
Sötpotatis
&
Potatis

Skär det lite som ni vill men inte för tunt för då blir det som på bilden ovan att de kan bli lite hårda och torrt . Sen in i ugnen med lite smör. Så underbart gott!

Förra veckans shopping



Förra veckan på Tordagen så var det tjejkväll i Gävle. Men jag kände att jag ville åke hem till Söderhamn så jag var tvungen att missa alla erbjudanden. Så därför sprang jag runt som en galning i alla butiker innan jag skulle med tåget hem. Så fick med mig hem lite.




En supersöt klänning från Gina som jag bara älskar. Kommer nog användas mycket i sommar så därför får ni se den en vacker dag i sommar. ;)
Gina- 249:-




Sen så älskar jag Jumpsuites så jag hittade denna underbara sak på H&M som kommer sitta på ofta under alla varma sommardagar!
H&M - 99:-

Sen köpte jag även ett par jeansleggins som jag hade på mig i fredags som ni kan se på dagens klädsel, orkar inte lägga upp de igen.

En Fredag


Hemma nu och har haft en bra dag i skolan. Nu känns det att det börjar ta slut, bara två veckor kvar nu! Ska nu åka till älsklingens stuga och bara ha det underbart.  Har fortfarande tankar som snurrar i mitt huvud så känner att det är skönt att bara vila och vara med bästa.

Blev ju också färgad i Torsdags och det blev ljusare och jag är nöjd!


Ha det bäst mina kära!<3

cha cha bitches

IT'S GÄSTBLOGG time!

sofia sitter och ritar "tatueringar" på malin & när jag såg den tomma datorn flög jag hit och tänkte gästblogga lite. frågan är, vad ska jag då blogga om? sommar, gav soffan-girl som förslag.

snart är det sommar, och s och jag har gått i denna vackra frisörklass snart två terminer. men nästnästa vecka då är det slut, då är det time for summer och deeet hääääär tänkte jag HISSA till sommaren (dissning på kungafamiljen, det kommer även upp ett hatinlägg made by s här sedan)



are you with me? hehe. nu ska vi hålla ett litet föredrag om new zealand, yeeahhh
/den snyggaste sara. ledtråd - tw holmström

-






Överdel - Lindex
Byxa - köpta igår från Vila
Klocka - Klockmaster







bloglovin

Allmänt Personligt
RSS 2.0
RSS 2.0


bloglovin
Allmänt Personligt
RSS 2.0