Brev på postenJa ibland så fyller man år många gånger. Får fortfarande presenter av HPN- föreningen som jag är med i pga.  sjukdomen. Men tillhör egentligen inte de längre eftersom jag inte har dropp in till bloden längre men är ändå med i föreningen. Varje år kommer det ett brev från de när jag fyller år och man blir alltid lika glad och tänker på alla fina människor man träffat där som också har/haft problem.JORDGUBBSTAJM

Nu ska älsklingen, mamma och jag mumsa i oss jordgubbar och kika på på tv sen är det sängen som gäller när man ska upp klockan sju imorgon.. ojoj!MUMMA ;)

En Vinnares nya blogg
Tycker själv att den blev riktigt stilig eller vad tycker ni gott folk? Hann inte ta förebilden innan den här blev klar.. Lite tråkigt men så är det. Hon blev nöjd med den nya så det är jätte bra för det är ju det som är huvudsaken! :)

Tävlingen avslutadNu så avlsutar jag tävlingen om bloggdesignen och det var roligt att så många var med, blev fler än förra gången. Vinnaren får ju en desgin som de själv får bestämma hur den ska se ut. Jag har lottat fram vinnaren men eftersom jag är så snäll idag så är det två som får en gratis desgin! :)

Så den första vinnaren är :http://aalskatwilight.blogg.se/ 

And the next one is : http://tvillingarr.blogg.se/ 


Grattis till er 
Ni som nu vann får höra av er till min mail sofiiha@hotmail.com så får vi prata om designen.


Me likeFrulle och filmkik


God morgon på er!

Kollade ut genom fönstret imorse och såg att det inte var lika fint väder som det har varit nu i några dagar. Lite molnigare idag, men det kanske ändå är varmt? Får gå ut och känna snart. Men nu blir det mys i soffan men varma mackor, te och film. Har varit förkyld ett bra tag nu och halsen vill inte ge sig så lite te så kanske det blir bättre. Får sen se vad dagen erbjuder om vi hittar på något. Hörs senare beauties!<3


I paketet

Nu har min snygga bikini kommit och jag är jätte nöjd. Synd bara för de fula ränderna från bikinin som jag haft de här dagarna, men om man somnar i solen så får man skylla sig själv. ;)


Äntligen
Äntligen har mitt paket från H&M kommit. Tror nog ni vet vad som är i så mycket jag har pratat om det. ;) Men ni får gissa om ni vill. Ikväll får ni se vad som var i mitt fina paket. ;)

Nu ska Mamma och jag ta en cyckeltur och kika på när kusinen tävlar i friidrott. Hörs senare!<3

Summer Phothos


Sommarens mat

Ingen klår sommarens grillning och jordgubbar och allt annat gott som man äter på sommaren! Igår åt vi en riktig sommarmat ute på altan. Efterätt blev jordgubbs marängsvis, mumma! Mamma kom också ut och hälsade på med motorcykeln så hade en jätte mysig kväll i kvällssolen med massa kortspel.


Mys i Jonas stuga


Hemma nu från älsklingens stuga där vi solat och glassat hela dagen och gårdagen. Har varit hur mysigt som helst! Årets första dopp har jag även tagit i 18grader så så kallt var det inte. ;) Lite bilder här nedan från underbara stugan.  Fiska gjorde vi också lite igår, är inte någon fisk människa så jag satt istället och knäppte lite kort. Hittade denna sötnos ute på en liten sten. Liten fiskmås unge.
bloglovin

Allmänt Personligt
RSS 2.0
RSS 2.0


bloglovin
Allmänt Personligt
RSS 2.0