I`M WEARING THIS

Idag blev en slapp men ändå skön klädsel vilket pimpades upp med t-shirten. På med min nya t-shirt som är en ny favorit i garderoben. Kommer även vara grym i vår/sommar. Håret är otvättat så det blev upp i en slarvig toffs.





BILTUR I SÖDERHAMN




Shit, det var verkligen ett bra tag sen man var här
. Gick en långpromenad med Jonas mamma på förmiddagen superskönt ute i underbara solen. Sen drog älsklingen och jag iväg på en biltur, kika lite på lampor, soffbord och saker till lägenheten. Handukar fick vi med oss hem. En bra början antar jag. heh Dagens klädsel dyker snart upp. Ha det gött!

10E TIALOTTER






Något jag gett Jonas i fyra år på hans födelsedag är 10 tialotter. Vet inte varför jag började med det men eftersom jag alltid gjort så är det en liten roligt grej bara. Han får ju självklart någonting mer. Denna fördelsedag fick han faktiskt en lampa " hör eller hämpna" En lampa som tjejerna i lägenheten hade och Jonas blev kär. Lampjävel för 1 690:- spänn men det är han självklart värd. Ni får vänta och se  den tills den är uppe i lägenheten.

Någon jag tycker är sjukt så är det att de satt arton årsgräns på lotter? Herregud! Var ju tvungen att få hjälp att köpa tialotterna...
Tycker du det är rätt eller fel?

HIPPHIPP HURAAAY


Grattis min prins som fyller 20 år idag! HURRAHURRA! Tänk att man känt denna pojk sen han fyllde 16 år. Hunnit med en hel del tillsammans. Åh vilka minnen!! Älskar dig Jonas!



Precis vaknat så ligger och jäser i sängen, nice med lov! Jonas är på möte så vi får se vad dagen kommer att erbjuda här i Söderhamn. Ska börja med att svara lite mail och kika ett avsnitt One three hill. KISSES

SOFFKVÄLL + SUNNYSIDE

Åh sån dag jag haft, många kom och grattade både från Jonas och min sida, mycket trevligt. God mat med efterätt och mycker trevlig umgänge. Så mysigt när vi pratar så mycket om lägenheten. Det börjar ju närma sig nu, ska blir så otroligt spännande och roligt.  Sen börja med inredningen, klart den bästa delen!!

Nu har vi satt på oss mjukis kläder och slänger oss i soffan. Ska åka en snabbis nu och handla kinamat som vi ska smaska på till Solsidan, Söndagens höjdpunkt,inte sant? Hoppas ni har haft en toppen helg och Söndag! ♥


Åh lyckligare människa än mig finns det nog inte just nu, livet leker

PS- Glöm inte Tävlingen om en Triwa klocka värd 995:- Längre ner i bloggen!

SÖNDAGENS




SNART BLIR DET FIRANDE


TJENIXEN alla underbara läsare! Snart rullar det in en massa folk och det blir firande för Jonas som fyller 20 år imorgon. Så åkte hit till S-hamn igårkväll. Så det ska bli roligt, många från min släkt kommer också så det blir en hel del som kommer. Ska försöka göra mig iordning lite nu så får jag önska er en toppen Söndag!

Så Skönt att känna att man har en veckas lov framför sig, Har ni fått lov än?


TÄVLING - TRIWA KLOCKA



Äntligen kör vi igång en himla rolig Tävling. Har blivit sponsrad av Klockmaster Gävle. En butik med massa fina klockor och med grym kvalité vilket märks på klockorna väldigt väl. Denna märkesklocka Triwa har ni nu mina läsare chansen att vinna. Klockan har ett värde på 995:- det ingår även en försäkring på klockan. Använder själv Triwa klocka och är supernöjd!

Är själv sugen på just denna klocka, skulle vara så läcker i sommar till en simpel outfit som höga jeans shorts och ett vitt instoppat linne. Yummi!

 


Vem vill inte vinna en läcker Triwa klocka? Till sig själv eller kanske man vill vinna den till någon speciell eller någon nära kanske fyller år snart? Perfekt!

2 Lotter -  Gilla min Facebooksida HÄR, om du redan gör det så skriv något gulligt i loggen.

♥3 Lotter - Gör ett inlägg om tävlingen i din blogg "ta bilden ovan" och länka till Tävlingen. Om du inte har blogg och vill delta så går det lika bra att tipsa på Facebook.

Om du vill ha extra bra chans så gör alltihopa!
Tävlingen kommer avslutas någon gång i Mars!

 

 

VINNAREN - PILGRIMS ÖRHÄNGEN


Nu är äntligen vinnaren av Pilgrims Örhängena korad. En supersöt tjej med en blogg med massa fina bilder. Helt otroligt vad många det finns som knäpper så fina bilder, på djur natur och massa annat fint!

 
Klicka på texten ovan så kommer du till vinnaren
När du sett detta så maila mig din adress så skickas örhängena Mailen [email protected]


Hennes anledning att vinna örhängena var:
andledningen till varför jag vill vinna är för att jag har haft nästintill likadana örhängen men jag lyckades damsuga upp ena, så justnu har jag bara ett kvar, så det skulle vara jättekul om man vann!
jättefin blogg har du också
:)

yesterday evening



Blev en favorit i repris. Får skylle lite på branden att jag inte har så många partydressar att välja mellan. Just nu är denna min favorit, min byxdress från H&M så den fick åka på igår också. Löshåret fick åka i var inte så dumtatt vara långhårig. Ser lite glest ut ibak med andra halvan var ju ibranden så blir att köpa nytt till vår tur att det ser bra ut när man har det frammåt i allafall.


Till allt det svarta blev det lite smycken. Guess klocka från Klockmaster söta armband och lite ringar och halsbandet är snö.






bloglovin

Allmänt Personligt
RSS 2.0
RSS 2.0


bloglovin
Allmänt Personligt
RSS 2.0