Lång men rolig dag.

Min dag har varit rolig. Har haft fullt upp hela dagen så har inte haft någon tid att uppdatera idag. Dagen började med idrott som jag inte alls var nå pepp på. Men var jätte duktig sprang alla de där piss varven runt en stor fotbollsplan. Det var sammanlagt ca 3,2 km..
Det blev äta goo lunch med pappa och syster på Lams, var mm super gott. Firade lite att pappa har varit hjälte med Nordearånet i ett år nu. Duktig pappa! Efter lunchen blev det gå till salongen Poppitopp, det var min första dag och den gick väl bra. Fick göra lite av varje. Lära mig svara i telefon var en av sakerna och första gången jag svara så sa jag självklart fel toppitopp blev eller nå, Haha. Som tur va  så var det en på salongens kille som ringde. Han va trevlig så hade tur.:) 
Klockan 4 sluta jag och därefter väntade det 4 timmar på call-upp som också var första dagen idag. :) Det gick bra sålde faktiskt 4 stycken. Nu blev det mycket på 4 men hehe det gick mindre bra för systeryster som inte sålde en endå;)Äntligen hemme nu och ska sova. Det ska bli
såå himla skönt. :)

Hoppas ni haft en trevlig dag, det har jag!
Puss och Godnatt! <3

Bild på oss söta flickor :)

  

Tuesday

Heelluu!
Idag är det Tisdag då och det är matte och svenska på schemat. Matten gick faktiskt bra när man kom in i det. Fattar inte att det i allafall nästan alltid går bra på mattelektionerna men på proven går med dåligt. Vad är det för fel då?! Svenskan är jag inte så sugen på att ha. Är så himla tråkigt. 

Vi ska försöka sluta tidigare, kanske jobba in rasten så vi kan gå på stan utan att stressa. Men det blir väl säkert stress och försöka hinna med tjugo över tre bussen hem. Det vore inte helt fel det heller, så vi får väl se hur det blir. 
 
Sen blir det hem och sova hos mamma inatt och Jonas kommer så det blir toppen. :) Skulle kanske ha följt med Sara och Louise på vattengympa men har övervägit att inte göra det. Måste bli frisk förkylningen först. Plus att plugg väntar...

Ha en trevlig dag! <3

Någon som gör mig glad, är Du! <3
 

Frisörteknink, all day long.

Har haft frisörteknik hela dagen. Det är så himla kul, viill börja klippa Nu! Men första tre timmarna blev det först prat. Sen fick vi stå och titta när en av frisör lärarna klippte våran mentor. Han blev så fin :P Det är mycket lättare att lära sig när man får se det på riktigt än att läsa i böckerna!

De sista tre timmarna fick vi alla frisör grejer! Jippi! Så kul, har väntat länge. Vi fick allt som kommer på bilden neranför. Men det som är tråkigt är att man inte får ta med sig grejerna hem t.ex. för att klippa. Men vi har beställt saxar som man själv betalar. Så den första jag klipper blir nog min lilla syster som ska bli fin till son födelsedag. Så får väl se om hon blir fin, men det ska jag nog fixa ;)
Efter rasten var vi i salongen och fick prov klippa på faddrarnas docka. Fick träna och klippa så som hon klippte på våran mentor. Är sjukt sugen på att klippa nu,Älskar min skolan!


Bilder på mina underbara frisörgrejer;)

Matlagning

Heej! :)

Åkte hem till Söderhamn idag. Har städat och tvättat också så känner mig jätte duktig. Har fått börja tvätta själv eftersom mamma anser att jag alltid har så himla mycket kläder. hmm, tycker jag inte. Men sen kom Jonas som äntligen har sin spel helg slut. Vilket jag tycker är jätte skönt.:P

När Jonas kom skulle vi laga maten ikväll. Mamma hade redan ätit borta så det var vi två kvar. Så vi åkte och handlade kyckling, wokgrönsaker och nudlar. Så vips var maten klar. Och det var super gott.
Därför bjuder jag på en bild. :)




Call-up..

God morgon alla glada!

Precis klivit upp, sitter nu här med te och frukost. Natten har varit lång. Ringde inatt och Syster och bebismagen mådde inge bra. Så vi fick åka med henne till sjukhuset. Efter det var vi tvugna att tanka bilen annars skulle vi inte kunna ta oss hem.:P Plus att bus Ville va med. Sen upp och försöka fortsätta sova. På morgonen så skulle såklart små syskonen leka uppe precis utanför mitt rum. Åh blir såå trött. hehe Men nu är jag ju vaken och är faktiskt rätt pigg så ska inte klaga. 

Ska göra mig i ordning så fort som möjligt för ska på kurs  kl12-17 idag. Så jag kan börja jobba till veckan. Det jobbiga är att jag är ap förkyld så häller i mig te så jag ska få någon röst. Som man måste ha om man ska ringa ut till folk, eller hur!:P 

Efter kursen så kommer Isabel med tåget ner till mig. Det ska bli väldigt trevligt. Hon skulle egentligen komma igår med det blev idag  istället. Får väl se vad vi hittar på under kvällen. Men nu ska jag sätta lite fart. Hörs senare.

Ha en skön höstdag! <3 

 

Fredag = Helg :)

Heej alla glada!

Då var den efterlänktade helgen här. Visst är den efterlänktad men tråkigt att jag inte träffar Jonas på hela helgen.. Men man få väl göra något bra av saken. Man har ju faktiskt en underbar familj och vänner att umgås med. :) Helgen kommer bli bra ändå. Har rätt mycket saker att göra.  

Dagen har varit både bra och dålig. Kanske inte dålig men lite jobbig. Skolan gick bra hade engelska och naturkunskap, inte de roligaste ämena. Men det blev i allafall fredags mys med fika som alla fredagar. Och den här fredagen var det Saras tur att baka något gott och det blev kladdkaka med sprutgrädde, muums.
Sen efter skolan var det en enda sak som jag skulle göra innan jag kunde börja slappna av. Frida och jag har hade inte hittat APU plats " prao" till frisören . Så vi var lite stressade, om man inte hittade någon plats fick man stanna på skolan och städa. Så vi sprang run som tokar och letade. Hittade först ett bra ställe men det var så knepigt. Orkar inte berätta hela hitorian då kommer ni somna:P Men tillslut ringde de från det bästa stället och sa att jag fick gärna vara där även på Onsdagar på eftermiddagar då vi inte har någon lektion. Så blev jätte glad! Det jobbiga var att han som var chef på det första stället ringde nyss. Så kändes lite dumt, men var glad att det inte blev det stället.
Så om ni har tråkigt någon dag v.43 så hör av er till mig så kanske ni kan komma och få t.ex. håret tvättat. :P

Nu ikväll skulle jag egentligen träffat Sara och vara med henne, men har ingen ork. Är trött och förkyld så det blir bara massa mys med familjen och gotta. :)
Ha en bra kväll! <3

Slutar underbar bild på en underbar lillasyster.



Torsdag

Då var denna dag också snart slut. Dagarna går så himla fort och lika så veckorna. Ska inte klaga men ibland går de alldeles för fort särskillt kvällarna.
 Hade bild-och form på eftermiddagen i skolan. Då fick vi skissa och måla av någon. Själv håller man på att måla av Rihanna. Hon blir så fin.:P Lägger upp en bild senare. Fick sluta tidigare idag så hann med 3 bussen till söderhamn.

När man kom hem trodde man att man skulle få nån god mat av svärmor som alltid är så duktig på att laga mat. Men nej det blev pannkaka, hade oturen idag och i går. Pannkaka två dagar i rad. Not my favorite..
Efter det åkte jag och Jonas hem till mig och hämtade lite grejer. Sedan har vi bara haft en lugn kväll hittils.

Imorgon är det Fredag, älskar Fredagar. Då kanske Isabel kommer ner och sover över en natt.  :)
Good kväll/Good natt! :)<3



Älsklingen hemma hos han idag! :)

090924

Godmorgon!
Sitter i skolan nu och har frisörteknik, det är ap svårt. Har läst massor av sidor nu sen ska vi i grupp göra tio frågor som en annan grupp sen ska svara på, så ska vi svara på deras frågor, enskilt. Kommer inte gå bra.

Det gick bra att gå upp imorse i allafall, fast jag och Jonas kikade på en film "Johan Falk" till halv tolv.
Hade lagt fram kläder och packat väkan så gjorde mig färdig väldigt snabbt. Älskar att ha allt färdigt på morgonen. :)
Sen när man var färdig var Jonas snäll och skjutsade mig.

Men nu så har jag inte tid att sitta här, nu blir det tänka ut lite frågor...
Se you later! <3

Tråk dag..

Ligger fortfarande i sängen. Försökte ta mig ner en sväng men gick upp och la mig igen. Har satt på sondmat, för har verkligen inget aptit för att äta. Men tänkte fösöka gå ner och göra en kopp varmt te, så halsen blir lite glad. Sen så kommer förhoppningsvis älsklingen snart från skolan och gör något gott och pysslar om mig. ;)

Vad gör ni för något idag? Skolan? eller vad händer efter skolan?



Mums

Sjuk..

Vakade iag av att snoret som bara rann, halsen bara bänner och huvudet spricker. Det var inge roligt att vakna idag. Så fick det  fck bli hemma idag. Men som tud var så  har vi bara idrott idag som jag inte kunnde vara med på så jag inte missade massa lektioner. Men vaknade bara för en stundsen och huvudverken är frtfarande kvar.. Har försökt läsa lite bok men efter en stund såå jag inte bokstäverna så la mig och sov en stund till. Gick ner för att försökta äta något och sätte mig vid tv:n men orka inte så ligger nu i sängen igen. Blir nog sova lite till.
Hatar att vara sjuk!







bloglovin

Allmänt Personligt
RSS 2.0
RSS 2.0


bloglovin
Allmänt Personligt
RSS 2.0