Besök



Fick för en stund sedan besök av denna skönhet Colin. Äve syster och Ville kom. Jätte trevlig att få träffa de. Tur nu att Colin kom så jag fick någon att pussa på nu när Jonas åkt till Söderhamn, hihi. Ska mysa för fulla mugga med de nu medans de är här.  Även min lilla Villesnuff som hälsa på, så jag saknat han!

Sen blir det tv.n och äta massa gottis, kan man kalla det Torsdagsmyys? Måste ju få ha en gottis dag i veckan tycker jag. ;) Blir en tidig kväll, är Riktigt trött!

Ha en fin kväll!♥

-



City today





Åkte till stan med Jonas efter the skolan. Blev lucnh på Mocca igen som vi åt på för några dagar sedan också. Som sagt jätte god mat har de där. Blev en macka för mig idag med skinka, mozzarella, basilika och tomater. Jätte gott, och älsklingen åt lasagne. Efter maten bjöds det även på lite mjukglass. MUMS!

Handlade det jag skulle handla Mascara och örhängen sen blev det lite mer. Hoppas eran dag varit bra!

Beställt


I förrgår beställde jag även hem dessa skönheter. Nu när man inte har så många skor eller endast två par så känns det som att ett par skor till hösten är välbehövligt. Förhoppningsvis får jag tillbaka mina gamla också men det lär ta ett tag innan de blir rena..

Visst är de snygga?

Torsdag 08.04


Goden Morgon!
Pigg och glad är man idag och solen skiner vilket är ett stor plus. Ska äta fruksot nu sen bär det av till skolan men  det är en kort dag idag, slutat halv tolv. JIPPI! Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Det brukar alltid komma upp någonting.

Ett måste idag är att köpa Mascara och örhängen! Någon som jag nästan alltid brukar använda i vanligafall men nu har jag inget av det så dags att köpa nytt. Har gått och tänkt köpt mascara hela veckan men har inte blivit av så mormors gamla med liite liite kvar brukar jag försöka få ur något i.. Så stan blir det förmodligen, hehe.


Ha en underbar dag!♥

Ojojoj



Fick en kommentar av en kille som hade hört från en kompis att jag var med på en skvallerblogg. Fattade ingenting men var tvungen att leta upp det.  Hittade det tillslut. Haha garvar ihjäl mig! Ja men nudå mina vänner, om ni ser mig på stan kom ihåg att knäpp ett kort. ;) Pusspåer!




SVAR PÅ FRÅGA



Hej! Gick inte att komma in på din blogg så hoppas du kan se det här! Har inte skrivit om jackan, men min fina dyra jacka som är från jofama."Jofama Retro Woman 3995:-".  Den hade jag som tur va på mig den dagen det brann så det är jag riktigt glad för!



Nu blir det tv.n som gäller - Jääsigt!


Finalistererna är ....

Finalisterna av Helgens blogg är nu utsedda och det blev sju styckern idag. Riktigt fina bloggar allihopa. Även Tack till er alla andra som var med och deltog. Jätte roligt att så många var med. Gick det inte så bra för dig den här gången så kommer det en ny chans på Måndag så missa inte den.

GRATTIS till er Finalister! Nu är det bara att börja jaga röster från alla håll och kanter. Så att just du kan få äran att bli Helgens blogg och synas i min blogg hela helgen.
På Fredag avslutas tävlingen och den med flest röster vinner och kommer då få ha en klickbar bild till din blogg "där jag har bildspelet". Så mina läsare kan hitta till just din blogg hela helgen.  Lycka till!



Safa och Amanda



Sophie Törnander


Ebba Sikberg


Therese


Malin Hammarström



Olivia


 Frida

-




Jacka Jofama retro woman // Tröja, vet ej // Byxor H&M // Skor converse

 

Dagens önske



08.03



Foto - Jag

var ute och knäppte lite kort på hösten igår, så otroligt fin den är! Alla bladen i alla fina färger! Ni måste ju hålla med mig! ;)

Nog om det, ska alldeles straxt pallra mig ner till bussen för en heldag i skolan.. Jobbigt! Men har kundpass på eftermiddagen så det är skoj. Då kommer pappa och blir klippt. Solen skiner ute så hoppas det inte är jätte kallt.
Hoppas ni får en fin dag!
SISTA dagen att delta i Helgens blogg Tävling!!






bloglovin

Allmänt Personligt
RSS 2.0
RSS 2.0


bloglovin
Allmänt Personligt
RSS 2.0