God Förmiddag

Härligt med sovmorgon och ännu mer härligt med en ledig dag. Speciellt en dag som denna när det är sista april. Att inte behöva känna sig trött vid nio ikväll för man gick upp vid sex tiden, nä nu är man pigg och glad.  Har precis gjort mig klar för att åka in till lill staden Söderhamn för en lunch men flickorna.

Ha en bra dag mina vänner!<3

Dessa vill jag köpa idag om det nu finns kvar i min storlek.

-


 

 

Me Like
Not Hot


Inte de snyggaste jag sett eller har jag fel, Tycker ni de är snygga?

Städar


Ja jag vet är tråkigt idag med dålig uppdatering men jag är faktiskt duktig och städar mitt rum som är som en dammtuss har ju mina stora vinröda kuddar i sängen och alla mina filtar och massa ljus som jag älskar och då blir det massa damm. Nog om det.

Dagen har bestått av bara massa frisörteknik och det har gått bra. Gjorde massa roligt och mindre roligt. MEN nu är det helg! Jippi vad härligt! Så imorgon är man ledig. Plus att det är sista April, det kan nog inte bli så mycket bättre.
Nu blev det massa tråkig text.. blää.

Hoppas allt är bra med er!<3


Vill bli ljusareFår aldrig nog av att bli ljusare. Känner mig bara mörkare och mörkare. Nu har jag slingat mig kanske fyra gånger och är inte riktigt nöjd så nu vill jag fasen att den femte gången ska bli kanon bra! Så hoppas på att bli slingad snart! 


En skyltdocka men jag älskar färgen på håret.
Vet inte om jag passar i så ljust men lite åt den stilen vill jag ha!

Nästa Onsdag blir man klippt och det ska bli kanonskönt att få bort det slitna!

Happy girl! :)

 

 

ÄLSKAR MAAT


Gud vad gott det är med god mat! Mmm bara älskar det! Därför delar jag med mig av min goda mat. Klart man ska dela med sig av det man gillar! Idag var jag och älsklingen själv så vi körde på årets första grillning såhär mitt i veckan. Så JÄKLA gott!!
Kameran var urladdad så det blev iphone bilder.
Rösta på Prinsen


Colin kan bli omslags bild på Vi Föräldrar tidningen och han kan få pengar att shoppa för. Det enda som behövs är en liten röst, det kan väl inte vara så svårt? Så RÖSTA nu är ni snälla. Systers blogg med massa söta bilder på mosters gobit.

RÖSTA HÄR


Dagens och gårdagens Köp


Ska försöka sy in puffarna på kavajen sen är jag nöjd! :)


Gina


Hm


Ringar HM
Örhängen Glitter

Hemma


Har varit på Poppitopp idag, var ett tag sen man var där nu. Tror jag snart är proffs på att shamponera för det gör jag väldigt mycket. Men det är kul. :)

Hann även en sväng på stan idag också och fick med mig örhängen och ett linne. Ni får se senare även kavajen. ;)

Nu blir det mat, jag och älsklingen håller på att göra goooo mat! MUMMA!

SEEYAAbloglovin

Allmänt Personligt
RSS 2.0
RSS 2.0


bloglovin
Allmänt Personligt
RSS 2.0