Suugenkänner att jag börjar bli sugen på en ny bloggdesign igen. Det är ju så kul att byta lite. Den som jag har nu är jag ändå mest nöjd med, Älskar den! Måste försöka hålla mig ett tag till!
De tre olika designer jag haft under min lilla bloggtid.


1

2

3
Den som jag har nu

Så nu tycker jag ni kan berätta vilken ni tycker är finast ?

Tack Sara


Fått nya dojor idag. Kändes som det var dags. Mina gamla tygskor är typ sönder överallt. Ska köpa ett par riktiga Converse till våren då man inte kan skita ner de. Så nu har jag införskaffat mig ett par med tunn sula. Billigt och bra. Härligt Härligt!!

Din sko 199:- NICE!

Onsdag


Sitter och har Svenska och hon bara pratar och pratar.. haha Sen så slutar vi, sååå skönt! Ska igentligen till popp i topp då men jag tror jag faktiskt inte orkar diska och städa idag. :P Nä känner att en ledig dag skulle vara skönt, behöver plugga lite också. Bara Torsdag kvar sen så är det Loov!

Hörs!<3Wellas Produkter


Fick ju leka och prova Wellas produkter efter genomgången idag. Det blev mycket glet och kladd men såhär blev resultatet. ;)


Frida i sin läckra frisyr som Alex fixade.

Sara blev fixad av mig. Blev en liten enklare eftersom min frisyr tog sån tid. Nästa gång ska du få en riktigt vacker frippa babe. ;)

Goo Petra som fick bli några år äldre med sina små tant fjongar ;)

Min fina frisyr som Sara gjorde. hehe


In The Summertime When The Weather is High


Letade runt lite i garderoben och hamnade på sommar plaggen. Gud vad jag vill ta fram de och använda de NU! Vet att det blir mycket längtan till sommaren här men jag längtar verkligen, hur mycket som hellst.

Berättade för er förra veckan att jag gillar Jumpsuites, letade fram mina och här är min favorit. Sen hittade jag min grymt läckra shorts. Sooomar Tack!


Min favorit Jumpsuite, köpt på Cubus i sommras.

Mina älsklings shorts! Köpt på Öland i sommras.

Salongen


Har haft tre timmar matte nu på förmiddagen, inte kul. Nu är vi i salongen och vi ska lära oss Wella produkterna. Sen blir det att testa de på varandra så det blir väl skoj. Efter skolan bär det av till Söderhamn. :)

Ha en bra dag!<3

Hollywood Fruar


Åh nu börjar det! Det är ju så bra! Önskar bara att Jonas va här nu då skulle allt vara perfekt! Men imorgon får jag träffa han! :)

Bikini Tävling!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Tävling hos Nelly.com

Hur svårt kan det va?


Nu tycker jag ni har varit tråkigt på sistone! MER kommentarer så blir det självklart med inlägg!! Så sätt fart i fingrarna och skriv en kommentar! Självklart finns ju också bloggloving för dig som gillar min blogg och vill följa den. Ni gör mig jätte glada alla ni som läser bloggen! I know you love me and I love you!

Sjukdomshistorian kan ni också läsa om, finns i kategorierna!


KISSES

School


Då var det Måndag och det betyder skola. Kul att träffa alla sköheter men det är ju så skönt att vara ledig! Men nu tar vi tag  i de här fyra dagarna och sen är det lov som gäller. Har nu hantverksorientering då vi har pratat bara ett tag om Apu och så. Nu sitter vi och kollar på en tv.serie. Det handlar om en tjej som åker och hjälper frisör salonger. Vet inte vad det heter men det är bra. :)

Hörs senare beauties!<3
  

bloglovin

Allmänt Personligt
RSS 2.0
RSS 2.0


bloglovin
Allmänt Personligt
RSS 2.0