Vilken var BÄST?

Hej, Jonas här!
Eftersom att den tidigare omrötningen inte fungerade så testar vi igen så jag lägger inte det här nedan!webvoter-omröstning
Vilken gillade du Bäst?

1
2
3
4
NOW

Se resultat

Dark red

Alla fina färger som tillhör hösten är så mysiga. Varma, mörka, mysiga färger. Själv använder jag nästan bara mörka färger i vanliga fall. Mörk rött, rött, svart, eller fransk brukar vanligt vis åka på.
Blev att pyssla lite om mig själv idag efter skolan och allt annat som var planerat. Har haft ansikts mask, tagit en lång dusch, fixat och målat naglarna. Ibland behöver man få skämma bort sig själv lite!Jofama
En ny höst/vinterjacka, ja tack! Är inte denna för vacker? Skulle lätt köpa den på en gång om kortet hade tillåtit. Men icke sa nicke den får jag endast titta på!  Men är sugen på att köpa någon ny jacka till Hösten men vi får väl se vad som händer. De har ju en tävling nu där man kan vinna en höst jacka från KENZAs nya höstkollektion. Visste ni säkert redan men ta chansen. Läs om det här.

NEW

Blev så sent igårkväll så ni fick vänta tills idag och se mina köp men bättre sent än aldrig. ;)


Linne från Kappahl


Leggins med läder i fram från Jc


Nya stövletter till hösten från H&M

Sen blev det lite smycket och så det får ni se senare.


-


Mystunika Lindex, tror jag // Leggins H&M // Converse // Jenasjacka Veromoda // Sjal Carlings

One year


Idag har jag haft min blogg i exakt ett år. För ett år sedan startade jag denna blogg. Vägrade ha en ful tråkig blogg så jag beställde en bloggdesig från en tjej på en gång. Började hårt och betalade den designen 150kr. Sen har jag bara kört på och den har bara blivit bättre tycker jag.

Är nu fast vi denna blogg, helt otroligt! Men så är det och jag älskar att blogga och dela med mig av allt som jag gör. Har aldrig haft en blogg pause eller att jag tröttnat utan jag blir bara mer och mer fast och vill göra den bättre och bättre. Något ni vill att jag ska ändra så säg till!

Om jag har bestämt mig för något då tänker jag inte ge upp! Jag älskar mina läsare och alla fina kommentarer som gör att man också vill fortsätta blogga! Tack!<3

Grattis bloggen!
Mina designer under detta år :Vilken gillade du bäst?

 

webvoter-omröstning

Vilken gillade du Bäst?

1
2
3
4
NOW


Se resultat

             

                                                                      

Lovley Day

Hellooo Beauties!

Blev lite dålig updaterig idag men så får det vara ibland. Har faktiskt haft en riktigt rolig dag måste jag säga. Har umgåts med familjen vilket allltid är trevligt. Var först med syster och Colin på stan. Sen kom mamma och hämtade oss för en lunch på IKEA och en shopping runda på Valbo.

Var evigheter sen vi var allihopa tillsammans så det var riktigt kul! Fick med mig en hel del fint hem. Har lite brottom nu för ska träffa min kära vän Sara nu en stund och ha lite temys.
Men lovar att ni ska få se mina köp ikväll!


-

Jeans Cheep Monday // Vit tunika Carlings // Kofta Gina // Skinnjacka MQ // Sjal Carlings

God Morgon


Idag är det Måndag och det betyder att jag är ledig. Härligt! Vaknade av att min kära syster ringde. Har gjort mig klar nu för en runda på stan sen en vända till valbo. Inte dumt. Vädret är väl tråkigt idag men det får man stå ut med. " Det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder" Eller hur säger man? ;)  Dagens klädsel kommer senare!

Ha en fin dag!


Suddiga och tråkiga bilder, saknar min system!!!
Bjuder på dessa ;)

Sunday - I`m in loveIdag är det Söndag och det betyder slappdag för mig. Jonas har precis åkt hem till lilla Söderhamn, tråkigt. Så nu ligger jag endast och slappar vid tv.n och har datorn i knät. Ska sart på Söndagsmiddag med familjen, får hoppas att det blir någon god mat men det brukar det bli.  Lite ruggit ute så har laddat upp för en film senare ikväll.

Helgen blir så lång när man är ledig på Måndagar känner jag nu.. Man vill förbereda sig för skoldag imorgon men det behöver man ju inte. Faktiskt riktigt skönt, men lite uttråkad blir man!
Hoppas ni har en härlig Söndag gott folk!

Missa inte min roliga TÄVLING  bloglovin

Allmänt Personligt
RSS 2.0
RSS 2.0


bloglovin
Allmänt Personligt
RSS 2.0