TISDAG evening


Håller på med lite fix på bloggen som ni kanske märker. Men det kommer bli bättre men just nu får den se ut lite såhär så får vi fixa det en annan dag. Klarar inte av att ha bloggen likadan alldeles för länge. det blir så tråkigt då. Men nu har jag suttit vid dator alldeles för länges så nu tänker jag stänga av den och mysa resten av kvällen med Jonas.

Vet inte men är lite sugen på en ny Header. Det är ju faktiskt vinter nu, jag som brukar byta efter årstiderna.
Men vad tycker ni söta läsare , Behöver eran hjälp nu! 

En ny header eller inte?


Go Jonas, älskar dig!

Hur sminkar du ditt FACE?


Fått frågan några gånger hur jag sminkar mig,  Så berättar lite kort så ni nyfikna får veta vad som kletas på på. ;)  Det är faktiskt så att jag inte äger så mycket smink längre, efter att huset brann.  Med de prudukter eller vad man säger som jag använder ska ni nu få se.

Den smink produkt jag är helt fast i är denna från Make-up store. Den täcker allt! Påsar under ögonen, små finnar? Ojämn hy? Den fixar allt. Det som jag kan tycka är ett litet MINUS är att om man har för mycket kan den bli lite kakig. Sen använder jag mig av denna Mascara som är G R Y M! Fina långa fransar och även fylliga.  Så det tycker jag ni ska prova. 


Efter branden har jag endast bara köpt denna lilla rouge för att få lite sötare kinder, Finns på H&M. Och ögonfransbörjaren var ett riktigt kap från Dollar 20kr och den är förvånansvärt riktigt bra.   De var så lite av det jag använder mig av. Men ID smink står på Julklappslistan! :)

Bra minne men kort


Kort dag idag superskönt. Men har känt nu på sistone att man är riktigt seg, man drar på det mest så inget blir gjort. Man har inte så många lektioner  på veckrna vilket gör att man blir lat.  Kan det vara så att man blir slapp när man inte gör saker? Skolarbeten läggs åt sidan och dittan och dattan. Måste ta och skärpa mig nu.

Har tagit mig till Söderhamn nu så är hemma hos Jonas och slappar. Han är just nu är ute med snöslungarn så ska passa på att svara på kommetnarer. 10 sidor kommentarer ja då ligger man lite back!


Fick bli en gamal bild nu eftersom datorn idag blev omformaterad med Windows 7. Så allt ligger just nu på en hårdisk.

BEST DAY


Promenix till stan lite små shopping sen vidare till Lams där det blev en mysig lunch. Efter det tog vi bussen hem då det blev att krypa ner under en filt med en film " Beck Levande Begravd "  Nu är syster och Colin här som ska laga mat så denna dag har varit bättre än bäst. Sen ikväll blir det lussebullsmys till Programet ung och Bortskämd, det är ju så jäkla bra det programet. Tittar ni på det?

Bilder från dagen

Lunchen som blev hos Lams för min del blev det friterar kyckling filé och ris.

En Sofia på väg till stan i snövädret. BURR!-
HELGENS BLOGG TÄVLING är igång igen.
Det enda Du måstte göra är att kommentera att du är med. " Jag är med"

På Onsdag utses ca sex finalister som sedan får slåss om att bli Helgensblogg. Då ni måste jaga röster från era söta vänner/läsare.  Vinnaren  kommer få ha sin bild + länk till sin blogg där uppe till vänster där jag har mitt bildspel. Du kommer då få synas där hela helgen och ta del av mina läsare.

Något som är oklart så fråga!
Passa på att få chansen att bli länkad under en hel helg på en av Gävles största proffsbloggar!;)
GOOD LUCK!


MONDAY MONDAYMORGNING! Uppe med tuppen idag eller i allafall nio ställde vi klockan på. Både Jonas och jag är lediga så vi har nu gjort oss ordning för en mys dag. Så nu ska vi dra ut så får vi se vad dagen har att erbjuda. Ha en fin dag så hörs vi snart igen! PUSS!

DAG 5♥ Min Kärlek

Tror inte ni har missat att jag har en älskling vid min sida? Jonas Lindberg är min lilla pärla, han är född 1991 så han tog alltså studenten i sommras. Han är född och har familjen och släkten i Söderhamn. Han har en riktigt go och trevlig familj! Han gick Samhäll Ekonimi linjen i Söderhamn. Nu jobbar han på Elgiganten i Valbo. Och såklart är han världens bästa pojkvän! ;)

Vi blev ett par den 10 Februari 2007. Jag gick i sjuan och han i nian, och då tyckte man de var vääldigt stor. Till en början blev det mycket prat på msn och i telefon. Tills vi en dag beslöt oss för att träffas istället för att sitta i telefonen i flera timmar. Sedan dess har det bara flytit på.  Älskar Jonas mer än allt annat!

Vi firar om några månader 4 år och det är de bästa åren i mitt liv. Vi har varit med om mycket tillsammans både bra och tragiska saker men vi har alltid funnits där för varandra. Finns nog ingen som känner mig bättre än Jonas. Skulle inte klara mig utan den pojken!

Det vi har hunnit med under dessa snart fyra år
är mycket små resor till Sundsvall, hotellhelger i Stockholm, globen visit, Singing Bee inspelning, Melodifestivalen, Två sommrar på Öland, ett X antal båtresor i allafall en gånger med mamma, tre gånger med mormor en gång med pappa. Sen det bästa jag anser vi gjort är våran resa Turkiet som vi gjorde i slutet av sommaren! Så ser jag självklart fram emot fler resor! 

   
   
    
 
Klick bara bilder. Lite blandade bilder på min prins. Från olika  ställen och saker vi gjort!


Bjuder på denna otroligt gamla bilden, hah så små vi var.


♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.
♥ Dag 8 – Mina passioner.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Fått lite julfint!Huset som vi bor i nu är helrenoverat,  Så allt är typ vitt. Eftersom vi inte ska bo här så himla länge så är det ingen ide att sätta upp tapeter eller nå hyller eller så så man kan ju inte säga att det är så mysigt. Själv är jag en sån som älskar kuddar, filtar värmeljus och mysa till det. Men nu har jag äntligen fått upp gardiner och fått lite julfint.

Julstämning på hög nivå!


Äh när man redan var igång så var det bara att fortsätta. Så vi drog igång och bakade lite pepparkakor.  Det luktar det dunder gott i hela huset. Så nu har man massa lussekatte roch pepparkakor. Mumsi! Man får sån julstämning när man pysslar såhär. hihi  Skulle egentligen ner och kolla på skyltSöndag som det kallas men det blev hemma och plugga och julpynta lite och baka såklart. 
Ska nu åka iväg på Söndagsmiddag så får se vad det blir för god tre rättersmiddag idag! Ha det så bra sålänge! 

 

FÖRSTA ADVENT

Godmogron mina pärlor! Mår ni bra såhär en Söndag? Själv mår man prima, hade en jätte mysig kväll igår med Jonas. Lagade mat, kika film och vi hade en kväll för oss själva så skönt att vara ensam hemma ibland! Älskar att vara med min lilla skrutt!
Ligger fortfarande kvar in the Beed, det är ju så härligt! Håller på att skriva klart listorna efter branden med prisena på allt som var i mitt rum. 10 sidors på saker som bara var i mitt rum. Har klarat helften nu och vill ni veta en sak?  Summan hitils är 23 314KR!! Kan ni förstå hur mycket ett rum är värt?! Och då är bara helften inräknat, inte heller skor och jackor.. Prova räkna ihop saker i ditt rum så ska du se att det är värt mer än vad man tror!

Aja nu ska jag upp och hoppa och försöka göra någonting av denna fina Söndag! SYNS SNART!


Bild från arkivet


bloglovin

Allmänt Personligt
RSS 2.0
RSS 2.0


bloglovin
Allmänt Personligt
RSS 2.0