Tänk att..

Alla eller väldigt många, slänkt och vänner redan tror att man är proffs frisör att det bara är att klippa. Vi har bara gått ca tre månader och vi håller på att gå igenom grunderna. Men visst vill vi alla kippa så fort som möjligt men om man klipper nu så går man nog mycket på känsla. Jag har klippt tre stycken redan men då säger jag på egen risk och berättar att jag inte riktigt kan än. Men det är ju roligt att de ändå vågar sätta sig under saxen ändå.:) Pappa blev väldigt bra faktiskt. Och syster som jag klippte i Lördags blev också bra. Men jag vet ju inte riktigt om jag gjort rätt. Så igentligen hade det varit roligt om de gick till en riktig frisör som kunde se om jag gjort rätt eller fel. Det är jätte roligt att många kommer och vill bli klippt men som sagt så har vi inte sån stor koll än. Men alla verkar tro att man kommer stå där och klippa bra, men man tappar kammar, kanske ett sprut i ansiktet och mycket tänkande. Men snart så kommer vi igång och då är jag villig att klippa hur många som hellst, fast betalning såklart. ;DMonday

God Morgon!

Då är en ny vecka startad och det tycker jag inte om. Helgerna går så otroligt fort, det var ju alldeles nyss Fredag!
Sov inte så bra inatt, låg och vred, snurra kunde verkligen inte sova. Men upp kom man även fast man ville tillbaka till den varma sängen där Jonas låg och snarka. hah
Den enda som gör att jag orkar gå till skolan nu är att det inte är långt till Looov. :)

Vi har bara frisörteknik idag vilket som ska vara roligt men det känns bara drygt. :P Håller på med permanentfrågor, men alex, malin och jag har delat upp dom så det inte blir så mycket.

Vi hörs senare! <3

1 Advent

Sorry för en sen uppdatering. Har haft fullrulle hela helgen så har inte suttit någonting vid datorn.

Helgen har spenderats i Gävle och med älsklingen. Har haft det jätte mysigt och lungt! Igår så klippte jag min syster vilket gick väldigt bra. :) Sen blev det bara ta det lugnt, en sväng på stan och lite så.
Idag så sov vi till halv 1, ingen av ungarna kom och väckte oss så vi passade på att sova, vilket var väldigt skönt och det behövdes. ;) 
Det var skyltsöndag på stan så vi åkte ned dit, det var så himla mysigt med julmusik, tomtar som sålde lotter och massa folk. Riktig jul stämning men det fattas en sak och det är snön! Sen blev det en liten mys fika innan Jag och Jonas gick på bio. Vi såg "Bröllopsfotografen", det vara bara vi sen typ 7 tanter som såg den, med den var bra. :)

Eftersom det är Söndag så blev det även Söndagsmiddag. Till förätt vet jag inet vad det heter.:P Varmrätt var det typ kalopps, väldigt gott. Efterätt blev det pannakotta med smak av saffran. 

Nu blir det sova för imorgon är det dags för skola igen...

Sov gott! <3  

Freeedag!!


Det är ju Fredag och det betyder Fredagsmyysss!
Idag var det Lojsans tur att baka och det blev supergoda lussebullar.
Äntligen blev det någonting annant än choklad ;)

Ha en underbar Fredag!<3

Ansikts och gips målning.

Fortsatte med ansiktsmålning och gipsmask idag på bild-och form.
Idag så var det min tur att måla och även bli målad.

Lite bilder på  Klass Skönheterna.

  
 
  

Den jag målade på Emma är den som är på mitten raden längst till höger.
Sen får jag ju inte glömma min fina gipsmask som jag gjorde klart idag.
Nu ska jag fortsätta kolla på Glee.
Ha en trevlig kväll! <3

091126

Då är vår fina, stora bock äntligen uppe för i år.
Den sattes upp idag och den är ju så fin. ;)
Vi får väl se hur länge den är uppe i år då innan den äldas upp. :P

Men vad är det som fattas?! Joo det är ju snön, vintern! Vart är den?, det här deprimerande vädret orkar jag inte med längre. Nu får det bli bli snö, det är ju faktiskt jul om bara en månad och då vill jag ha en vit jul!!

Berätta just för min systerryster att Jonas kommer till Gävle imorgon och att vi ska stanna hela helgen. Svaret jag fick var ett skrikande F A N T A S T I S K T! Haha lite goo är dom små i allafall. Sen fick jag tusen pussar och att jag var den bäästa stora syster i heeela vida världen, men efter Sandra. haha jaha tack då ;D Och vilka ord:D Men jag får en diss ibland. På morgonen kommer lill David alltid upp och ropar efter Jonas kollar under täcket och säger stränkt till mig att sängen är Jonas. Som att jag inte alls får vara där och det absolut inte är min säng.

Sötnosarna mina!

En bild från i sommras från Öland!

Tjooohopp

Skola idag igen då. Har frisörteknik nu de tre första timmarna. Sen efter lunch blir det bild- och form då det blir målning och gips grejs som gäller. Blir kvar i Gävle inatt och det ända jag ska göra efter skolan är PLUGGA! Ska verkligen engagera mig och göra klart massa saker!

Har inte varit en sån bra vecka och vi får väl se hur det slutar med helgen. Förhoppningsvis blir det bra!

Imorgon är det Fredag coh jag länktar som faen!
Ha en bra dag! <3

Onsdag


GoodMorgon! Sovit väldigt bra inatt och är pigg vilket känns underbart. Att för en gångs skulle vara pigg. :) Idag har vi bara idrott och då ska vi åka skriskor. Jag är inge duktig på att åka så vi får se hur det går.
Som tur var så fick jag låna skriskor av Sara för annars skulle man fått låna av skolan.. Sen kommer mamma och hämtar mig så jag slipper släpa allt på bussen.

Efter det ska jag egentligen till Salongen Poppitopp men tror jag hoppar över det idag. Eftersom mamma är kvar i Gävle så tänkte jag umgås med henne, åka lite på stan kanske:)

Har även bestämt att åka till Södethamn på eftermiddagen. Ska stanna i Gävle hela helgen så måste hem och packa massa kläder som Älskligen kan ta med i bilen när han kommer på Fredan. Jag hade tänkt stanna i Gävle imorgon natt också. :)

 Men nu när jag har lite extra tid innan pappa ska skjutsa mig så ska jag försöka äta lite frukost.
Ha en bra dag!

Ville voffs

Har haft en mysigt kväll med Sara. Blev mycket prat vilket kan behövas ibland och det är alltid skönt att prata ur sig. Eftersom den familjen alltid har varit en hundälskar familj så tog jag med min lilla Ville. Och dom blev så glada som alltid när Ville rusar in. :)

Ville har blivit riktigt kortklippt, ser ut som en lite råtta. Han har ju haft såna hämska tover som inte har gått att få ut. Jag satt en hel kväll och försökte få ut de men det sluta med att han fick gå och klippa sig och då åkte allt av. Han blev så liten när allt hår åkte av. Men det växer ju ut rätt fort ändå.:)

 


Pusss

Mamsen

Tycker så synd om mamma just nu. Hon har bränt sin på handen och armen.  Det var så att hon skulle ta vattekokaren och då satt den fast i en sladd så locket åkte av. Då kom det massa hett vatten på henne. Hon åkte som tur va till sjukhuset på en gång så hon blev omlindad om armen. Men hon var idag och skulle kolla det och det såg inte så bra ut.. :(
Det värsta är väl när man vet att en mamma eller pappa låter deppig! Och det gör ju så jävla ont med brännskador också. Jag har inte sett det men på handen har hon tydligen massa vatten blåsor och sen på armen är hon brunfläckig. Man vet ju inte hur det kommer se ut nä det har läkt heller. Men vi får hoppas på det bästa!!bloglovin

Allmänt Personligt
RSS 2.0
RSS 2.0


bloglovin
Allmänt Personligt
RSS 2.0