GOTT NYTT ÅR


Tidsinställt inlägg eftersom klockan är tolv så står jag nog förmodligen på torget i älsklingens famn och får en bauta kyss. Me like! Hoppas ni haft/har en underbar kväll! Nu är snart detta år förbi så nu får vi se fram ett kanon år 2011!

NYÅRS KLÄDSELDär ser ni min vackra skapelse som jag köpte igår. Det är en Jumpsuit och vem älskar inte sånna?, jo jag! Efter branden försvann alla så nu har jag köpt min första! JIPPI! Är jätte nöjd! Nu har man sminkat sig och duschat för sista gången på det här året, lääskigt. Nu är jag redo för en trevlig kväll! GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

HA EN UNDERBAR KVÄLL

Nu önskar jag er en otroligt rolig, underbar alltså en riktig kanonkväll mina bästa läsare!
Snart börjar ett nytt år som ska bli mer än bäst! Kika in snart så kommer kvällens klädsel, alltså den läckra känningen eller vad det nu är. (hihi)

MITT 2010

Försökt samlat ihop blandade bilder på saker som jag gjort under året 2010.  Nu har jag suttit med det här ett bra tag så nu får det räcka minsann. Ni får ni kika på massa bilder från mitt år som gått. Helt sjuk att tiden går så fort. Snart är det 2011 och jiiises vilket bra år det ska bli!

2010 började med att denna lilla prins kom till världen..


Vi åkte med Pappa familje på kryssning till Helsingfors där det blev massa shopping och mys.


Vi Skönheten vi vara modeller för Treorna en kväll, superkul!

Sen blev det Juni då jag fyllde sjutton år sista gången jag fyllde år i mit gamla hus..

Min underbara älskling tog studenten


Åkte på RockWeekend Festival med mina brudar..Åkte till mitt paradis Öland till släkten och hälsade på som vanligt.. Åh vilken vecka!


Blev en hel del myskvällar!


Sen åkte vi på konsert med The Baseballs


Sen åkte vi på ännu en kryssning med mamma och familj, " Älsklingen inräknad"Älsklingen och jag åkte på våran första resa tillsammans till Turkiet


Sommaren var helt kanon, och hade ett riktigt bra år. Men i slutet av hösten så brann huset vilket kom som en chok. Men man måste väl se framåt som man alltid har fått gjort, inte sant? Får hoppas att man råkat ut för något mer nu på ett.
Hoppas erat 2010 varit mer är kanon!

BILDER FRÅN TIDNINGEN


Kommer lite fler bilder från när jag var med i tidningen.

Vill du läsa om min tid då jag var sjuk så kan du göra det i kategorin sjukdomshistoria. Om du är nyfiken eller undrar något så skriv bara en kommentar så svarar jag så fort som möjligt!

WHAT`S UP?

Tjenixen!
Nu har Jonas och jag tagit oss hela vägen till Söderhamn. Imorgon ska vi fira Nyår här så därför var vi tvungna att åka idag. Innan tåget gick tog vi en runda på stan, var tvungen att försöka hitta en nyårsklänning. Tack och lov har man en kille med lite smak som hittade den perfekta på en gång. Men ni får allt vänta och se den imorgon. ;)

Precis kommit hem från lite Bowling och nu ska vi kika film och mysa resten av kvällen.


Den magiska H&M påsen med den läckra klänningen i eller är det en klänning?

Köpte mig även ett par lovely trosor och ett par söta örhängen..

VECKANS SHOPPING

Första är från Carlings andra och trejde är från Gina.TRENDODO
 

Ännu ett läckert skal till iphonen! Sitter och kanon och skyddar mobilen bra. Kika in sidan, kanske du hittar något fint tillbehör till din Iphone.

 

VINNAREN AV PARFYMPROVERNATyckte det var dags att presentera en vinnare av pardymproverna. Jag slumpade nu fram en vinnare. Och vinnaren av Parfymproverna blev....

Klicka på texten för att se vinnaren!

När du vinnare sett detta så maila eller kommentera din adress så kommer parfym proverna så fort som möjligt!

Det kommer snart komma en ny rolig tävling så missa inte den. Om du vill följa min updatering eller hålla koll när tävlingarna dyker upp. Så lägg gärna till mig på BLOGLOVING.

 


MINA JULKLAPPARTänkte visa lite av mina julklapar som jag fick. Orkade inte knäppa kort på allt så valde ut några. Hoppas ni fick massa fina julklappar i år. Ni får se dessa nu så kommer ni få se några fler senare!


bloglovin

Allmänt Personligt
RSS 2.0
RSS 2.0


bloglovin
Allmänt Personligt
RSS 2.0