NU NI...

Nu vill jag nästan ha lite beröm. Äntligen tagit fringrarna ur arslet och köpt gymkort och allt som behövdes till, skor och kläder. Ska börja träna stenhår och bli biff till sommaren. Någon som ska hänga på? Men inge gå ner i vigt här inte, utan här ska det byggas muskler! Mitt mål är att gå upp några kilo till sommaren så nu jädran ska det tränas och ätas.

Så vi börjar redan ikväll, Maja och jag ska iväg på ki box. Så himla kul!
Hoppas ni får en fin Måndag kväll!

 

MONDAYs
-


 

Då gör vi igång en Helgens Bloggtävling igen!
Det enda Du måstte göra är att kommentera att du är med. " Jag är med"

På Onsdag utses ca sex finalister som sedan får slåss om att bli Helgensblogg. Ni måste då jaga röster från era söta vänner/läsare.  Vinnaren  kommer få ha sin bild + länk till sin blogg där uppe till vänster över "Om mig".
Du kommer då få synas där hela helgen och ta del av mina läsare.

Något som är oklart så fråga!
Passa på att få chansen att bli länkad under en hel helg på en av Gävles största proffsbloggar!;)
GOOD LUCK!

JANUARIS


Nu börjar ju Januari lida mot sitt slut så har samlat ihop det senaste i arkivet. Nu den stora frågan, har du någon favvo? Såg nu att jag missat sjuan men det får ni stå ut med. hihi

31 JANUARI


Sista dagen på Januari månad, den har gått riktigt fort och det hoppas jag det kommer göra nu fram till maj sen kan det sakta ner. Så sommaren blir låång! Är fortfarande i Söderhamn så ska nu bege mig mot tåget, är riktigt trött, tänk att man åkte såhär hela tiden förr. Men ska bli kul att åka med flickorna! Vem älskar inte våra prat eller sov studer den timmer på morgonen. Ha en fin dag så hörs vi senare! PUSS PUSS

TWO PICTURES

Söndag söndag, ja snart är den över också. Haft en amazing dag tillbringad i sängen, vilat och pysslat lite. Inte klar med brallorna än men lovar att visa när det är klart. Kikat lite på film med min prins óch nu gäller det att invänta Solsidan.. Söndagens höjdpunkt!  Hoppas ni haft en fin helg min vänner!

Missa in TÄVLINGEN som är igång - i allafall om du gillar hårprodukter..

NY FAVORITSnabbis på Gina igår så fann mina ögon direkt denna läckerhet. Kärlek vid första ögonkastet! Så de Mockaliknande shortsen fick åka med hem. Fastnade för de som fanns på Bikbok med de var alldeles för stora i benen men dessa var perfektoo! 249:-

RIGHT NOOOOWBlandade känslor för Söndagar, mysigt att bara jäsa och slappar runt men ändå har man den jädra knipen i magen att man har en till vecka med massa plugg framför sig.. Men att Solsidan visas på Söndagar är ett stort plus!

Sitter just nu och leker med gamla plagg som jag skrotat fram hos mamma. Så trött på att glida runt i samma plagg som Alla andra så nu jädrans knåpas det ihop på Sofias vis..

ON SUNDAY MORNING..Arkiv bild från Turkiet - miss that!

Ligger tyst som en mus och jäser i sängen, det är kallt så vill inte kliva upp från mitt varma täcke! Undrar om man ska ligga här hela dagen, vore fett nice! Älsklingen snosar här bredvid men ska väl snart hoppa i sängen så han också vaknar. hihi  Söndag och alla vet ju vad jag tycker om de, bläää! Får se vad dagen har att erbjuda. SE YA SOON!

TÄVLING

Wiihoo nu kör vi igång ännu en ny tävling, det är ju så kul, Ellerhur? Nu tävlar jag ut denan underbara produkt.


Det är en Aloe vera leave-in treatment. En långverkande kur som man inte sköljer ur, maxad med näring. Hela 35% består av fuktgivande aloe vera. Håret blir mjukt, friskt och livfullt♥ 2 Lotter - Gilla boggens Facebooksida HÄR, om du redan gör det så skriv något gulligt i loggen.
♥ 5 Lotter - Så tar du bilden ovan och tipsar om tävlingen på din blogg eller på facebook.

 

Enklare än så blir det inte

GOOD LUCK MY FRIENDS!
Du har inget att förlora så WAY NOT?

Glöm inte att lägga till mig på BLOGLOVING så du inte missar allt roligt som kommer hända!

Tävlingen avslutas om ca en och en halv vecka!
bloglovin

Allmänt Personligt
RSS 2.0
RSS 2.0


bloglovin
Allmänt Personligt
RSS 2.0