Underbar kväll


Har haft en jätte trevlig kväll och fint väder fick vi också, Underbart! Killarna provade på att åka wakeboard men det gick ju som det gick. ;) Några kom upp men älsklingen var ingen hejjare på det inte. Kanske blir att prova imorgon igen. Men om jag hade åkt så skulle ju jag vara bäst! "SJälvklart" ;)

Getingar är det överallt här också! Tror ni inte jag blev biten igen?! Jo det blev jag och satan vad ont det gör. Varför just jag liksom, bit någon annan.

Nu ska jag fortsätta ha en trevlig kväll. Har knäppts en hel del bilder men de får ni se imorgon. Men kan bjuda på några bilder nu. Hoppas ni har en trevlig Lördags kväll läsare!

PUSSPÅER!


Emmy som badade

Hoppa från balkongen
Det kommer nog fler imorgon.

Släktträff


Ja nu är vi alla samlade.  Några träffar man bara endast en gång om året och några lite oftare och som mamma nästan varje dag. Trevligt att alla kan samlas och ha en trevlig kväll tillsammans.

Nu sitter jag här på övervåningen endast för att smita iväg och skriva ett inlägg till er. Ibland är jag ju för go. ;) In genom fönstrerna lyser nu solen också, är det inte för härligt! Det kommer ni bli en bra kväll.

Nu ska jag vara lite social och gå ner och äta go middag och ha trevligt. Så vi hörs som vanligt lite senare kära blogg.

Ikväll blev premiären för min underbara långklänning.

 

Baddräkt
Fick tips av syster om denna baddräkt. Har ju velat köpt en för att prova med knappen "så den kan gömmas lite där under". Den här hade ju varit perfa eftersom den är för precis där knappen sitter. Plus att den faktiskt var snygg. Rea på den nu så kanske man ska passa på.:)

Vad tycker ni om baddräkter?

31 Juli 2010Hej på er!

Lite stressigt just nu, håller på och packar samtidigt som jag gör mig ordning, ska på släkt träff på mammas sida idag. Så ska ut till skärgården och mysa. Blir nog jätte trevligt. Men har inte så mycket tid nu måste göra mig klar.

Men vi hörs senare! Ha en bra dag!

Iphone 4


Idag släpps den underbara mobilen, Ihopne 4. Själv har jag den förta versionen som är silvrig i bak. Det är den bästa mobilen jag har haft, helt underbar. Nu när jag haft den så länge så kan jag nästan inte med "vanliga" mobiler längre..

Min har varit med om det mesta, legat i en sandlåda, tappat den när jag åkt moppe, + tappat den minst 100 gånge, och sen min fina spricka som jag ej vet hur den kom till. Men den funkar men nog inte länge till. Är sugen på den nya Ihpone 4 men än ska jag inte köpa den. Om det kommer ut en version 5 så kanske jag väntar på den, om nu min kära mobil tillåter det.:P

Älskar min farfar han är ju för go. För två år sedan när Ihopne 3g släpptes så jobbade farfar = säljer kläder. Gick ut och kikade lite då det var en lång kö i butiken bredvid alltså Telia butiken. Hmm vad kan det vara för roligt alla vill köpa idag då. Så han gick, tog en kö lapp och ställde sig i kön. Helt plötsligt stod han där och hade en Ihopne i handen. haha. Men även farfar måste ju ha det senaste.  

Men vilken är den vanligaste mobilen i dagens läge? Jo det måste ju vara Iphone. Tycker jag ser alla går omkring med en sån.

Själv älskar jag iphonen!
Eller vad tycker ni?


Den är himla snygg iphone 4

Älsklingen har tagit hand om sin mobil lite bättre än min, haft skydd på länge så nu när han tog bort det blev den som ny, lite avis faktiskt. Men tycker min är fin också. ;) Eller inte..

Jonas


Min fina..
Den har kommit


Nu har Taxfree katalogen kommit. Det är inte långt kvar nu. Har kikat runt lite i katalogen men man får inte kika för mycket. Man vill ju köpa så mycket.. ;) Parfymerna lockar ju mest... Men tror inte jag ska lägga ner nå mengar och köpa någon parfym. Men det blir nog en hel del gotta man köper. ;)-
Lite varmare kläder idag..

Leggins - bikbok
T-shirt - Öland i någon liten butik
Tunna jacka, eller vad man ska säga - är från gina

En FredagHej bloggen!

Nu har vi gjort oss klara för ska dra oss ner på stan en sväng. Det är ju bara tvåå veckor kvar innan vi drar till Turiket så måste dona lite med det. Så vi ska ner till pappas jobb och fixa det. Blir kanske en snabb runda och kika på stan också men INTE handla något!!

Men vi hörs senare!


Jag och Ville vuffs som jag ska träffa senare idag :*

Börjar bra minsan

Endast varit medlem i en dag och det visar sig på en gång. Det går bara uppåt för denna blogg just nu. Ja, det känns bra! Med på topplistan nr 13 idag. Alltid någonting men vi får hoppas att det bara forstsätter såhär. :)

Rätt dag för BIO


Älsklingen och jag bestämde oss för att gå på en bio ikväll. Suttit här hemma all day long, så himla tråkigt. Så nu har vi bokat biljetter till Knight and Day och äta massa chips. MUMS!

Ska nog sätta på mig mjukiskläder för det brukar ju vara så kallt inne i salongen. Men nu ska vi snart åka så ni får ha en mysig kväll alla bloggläsare!bloglovin

Allmänt Personligt
RSS 2.0
RSS 2.0


bloglovin
Allmänt Personligt
RSS 2.0