Halloween

Glad Halloween allihopa!


Jag är nú klar och ska försöka hinna äta någonting. För nu snart väntar det trevligheter med flickorna. Vi ska till Frida nu om en stund. Har haft problem mede utklädningskläder hela dagen men nu får det bli häxa. Det är ju halloween så.. :P Jonas skulle egentligen vara med också men han balla ur. Den skiten. ;)




Ha en trevlig kuslig kväll! <3

Telefonen Söder!

God förmiddag

Min mobil har gått sönder. Jag vill gråta ihjäl mig! Fan fan fan. Den har tappats i baken många gånger, och har varit med om väldigt mycket. Men då har jag vetat om vad jag gjort och det vet jag inte nu! Nu när jag la mig vid datorn så skulle jag ringa mamma och vad ser jag en stor spricka på glaset och massa sprickor. Som tur va så går den att andrvända min älskarde Iphone!


Nog talat om det. Kom precis hem från Jonas. Han kör nu bil och är påväg till Sthl där han och en kompis ska gå på konsert med Rise against. När de beställde biljetterna så frågade de om jag skulle med men då tänkte jag nej så bra är dom inte. Men nu verkar det som jätte många ska dit. Så nu vill jag också med. :P Kanske lägger ut nån bild imorgon från deras lilla tripp. :) 
Själv får man ligga man här hemma i sin ensamhet. Tills lite senare idag.

Johanna och gör mig sällskap hela kvällen. Blir väl slapp vid tv:n, Idolkik, film och massa gått att äta. :) Så jag får en trevlig kväll trots allt.

Imorgon är det Haloween! Ska nog vara med brudarna eller hemma kväll. Har inte riktigt bestämt mig än. Men om jag ska vara med flickorna vad ska man klä ut sig till?
Vad ska ni göra på haloween?

Tjejkväll

Helloo

Nu sitter jag bara och slappar vi datorn en stund men snart dör den och laddaren är hemma hos Jonas, man är inte smart...  Har varit hos tandläkaren och nej jag måste laga en tand! Hatar verkligen sånt. Men det får väl gå bra. :P


Om en stund kommer två av flickorna Frida och Sara. Vi ska vara här hos mig en stund innan vi åker ner till staden. Det är tjej kväll där idag. Man blir bjuden på fika och det är REA i affärerna. Inte dumt det. :) Hoppas man hittar någonting. Johanna kommer hon också men hon kommer lite senare. Ska bli skit kul att få träffa henne. Var jätte längesen känns det som!





King of Pop


Dokumentärfilmen vad skit bra! Han är verkligen The king of pop. Biosalongen var fullsmäckad, folk överallt och det var en stor sal. Men jag Hatar den där långa reklamen så det är skönt att komma lite sent så slipper man den. Men idag ville man vara där i tid.
Det var långa köer för att handla så det var bra att man var där i tid. Sen så han man som vanligt äta upp nästan alla popcorn och snaska godis innan allt börjat. Men när det börja satt jag alldeles tyst och titta så det gjorde inget att jag åt så mkt innan. ;)Under nästan hela dokumentärfilmen sa jag inte ett ljud och åt nästan ingenting. Och på slutet kom det som Jonas hade väntat på under hela tiden, moonwalking. Det var inte mkt som var med, men det var lite. heh Han har ju hållt på att öva på det som en tok ända sen han dog.:P Månste erkäna att han är rätt duktig.

Man satt hela tiden och var rädd att det skulle ta slut. Man ville bara se mer. Allafall jag. :) Alla dansare är ju otroliga också, sjukt vilka steg och allt. Man blir helt farcinerad. Michael verkar vara så snäll och omtänksam, varje gång han sa till om något då de repade så efter han sagt det så säger han I Mean It Whit Love. Sen upprepade han det och sa bokstav efter bokstav L O V E. Jag trodde inte han var sån. Men han verkar jätte go. Jag tror det var någon/några som fölll en lite tår för Michael Jackson. " King Of Pop!"





Nu ska jag äta lite mat. Ville verkligen ha fläskilé i curry sås, grönsaker och ris. Men nej när man kommer hem blir det äckel potatisgratäng, ursäkta men det är verkligen inte min favorit, Och oxfilé till det. Så blir det när man är fler i huset som bestämmer och tycker olika. Men det får väl gå för den här gången då. :P Ska inte visa att det ryker i kroppen på mig. Haha ;)

Trevlig kväll! <3

BIO, BIO, BIO = This is it!


Blir bio nu om bara 45 minuter. Så ska sätta på mig lite skönare kläder och sen tar vi Bilen ner till stan. Ska bli så skönt att åka i en varm bil. Tycker verkligen inte om att cykla när det är kallt och blåser!  Ska köpa lite gott godis och självklar popcorn. Vi ska se en film som man klart ska se. Michael Jackson´s This is it. Jag tror den kommer vara skit bra. Tycker verkligen det är tragiskt att han gått bort. Han har gjort sån bra musik! :(
 


Nä nu har jag inte tid med det här, måste skynda mig nu.
Se yoou later! <3

Klädprovning :)

Hemma igen från en tripp på stan. Det blev lunch på Lams iallafall men inte den maträtt jag ville ha, menmen det var gott ändå.

Sen tänkte vi åka hem för vi hag gått så mkt på stan med vi gick till hm och carlings. På hm plocka vi på oss lite kläder och provade.
 

Trodde aldrig jag skulle sätta på mig en rosa t-shirt. Men vi testa bara. :)

Staaan

Nu är jag och älsklingen gjort oss färdiga. Nu blir den en cykeltur ner till stan , fast jag tyckte vi skulle ta bilen. Så mycket skönare. :) Vi ska ätta lunch med pappa och det är alltid lika mysigt. Det blir nog på Lams vi äter. Muuums! Sen kanske en sväng på lite affärer också. :D
Ska bara ta en liten kiss runda med lill ville.

Ville och jag idag. :)

New Car


Mamma kommer alltid och överaskar en med allt! Igår kom hon här utanför och vi såg att det kom en bil men tänkte att det var hemtjänsten till grannen, men nej då ringer mamma och säger att vi ska komma ut och vad står där?! Jo det va en ny bil. Men den var jätte fin. Så Jonas och jag tog en biltur och självklart skulle ponken Jonas köra. Man satt så skönt där bak så. :) Det blir skönt att slippa lilla blå bilen.


Pancreatin

Lillebror sov gott inatt iallafall. Från en dag i går då han var tvungen att åka akut till hälsocentralen. Han är ju överallt och är en riktig dryg kille men världen goaste. MEN han klättrar överallt och klart så hittar han min mediciner i ett skåp och helt plötsligt sitter han och ville under bordet och tok stoppar i sig mina tabletter! Och Ville satt och slicka på de. Saritha var i tvättstugan och undra varför David hela tiden kom och ville ha något att dricka. När hon kom ut såg hon alla tabletter på hela golvet.
Som tur var så är de tabletterna inte så himla farliga. Men David fick äta kol och det skulle ville helst också göra. Men tror inte ville åt så många och det har gått bra hitils. Jaa David blev väl sådär. Hah Han är pigg och glad idag.

Inatt sov han gott.

Snyggingarna på stan

För nån dag sen så hade jag jätte bråttom till tåget men stanna upp när min kära vän Sara och hennes syster Sofia var så läckra på stan. haha De skulle dela ut reklam till folk på stan. De gjorde reklam för Järni där deras pappa jobbar. Så åk dit, de har säkert fina erbjudanden!
Men de var ju så söta så måste visa en liten bild. :D

Systrarna Mattsson.






bloglovin

Allmänt Personligt
RSS 2.0
RSS 2.0


bloglovin
Allmänt Personligt
RSS 2.0