TÄVLING - Presentkort värt 500kr



Whiteaway.se
lanserar sin personvårds del på hemsidan och i samband med det så får jag äran att tävla ut ett presentkort värt 500:- Det finns plattänger, locktänker, hårfönar och mycket mer. Sen finns det även en kategori Lady care på hemsidan där det finns prylar som en Satinperfect epilator som jag mer än gärna skulle vilja prova! Så passa på nu när du har chansen att vinna något nytt, kanske du eller någon du känner behöver en plattång?

FÖR ATT DELTA

♥ Kommentera en liten motivering varför just du vill vinna.
♥Gilla mig på blogloving HÄR och för ett extra plus i kanten så gör ett litet inlägg om tävlingen i din blogg eller på facebook. ♥Om du redan följer bloggen så gilla inlägget på bloggloving.

Tävlingen avslutas Söndag dej 25/3
Lycka till nu mina vänner!♥

2012-03-15 @ 09:00:00 TÄVLING Permalink


Kommentarer
Postat av: Fanny

Jag följer dig redan på bloglovin och jag skrev ett inlägg om tävlingen i min blogg. Det hittar du här: http://fannyspennare.devote.se/blogs/17940621/taevling---sofia-haendeen.htm



Jag skulle vilja vinna för att kunna köpa en plattång till min syster. Hon har nämligen ingen och jag vet att hon vill ha en. Så hon slipper stå och försöka platta med volymtången....

2012-03-15 @ 10:02:19
URL: http://fannyspennare.devote.se
Postat av: julia

jag är gärna med och tävlar! skulle vara sjukt kul att vinna min fina syster fyller snart år så skulle vara väldigt roligt att ge henne en fin produkt färifrån, hon har alltid velat bli frisör så de skulle passa utmärkt! Kram

2012-03-15 @ 10:04:58
URL: http://juliiaberglund.blogg.se/
Postat av: MANDOSA - Kläder Bilder Musik

åh va kul! Skulle vara sjukt kul om man kunde välja en plattång och för en gångs skull platta håret lite enklare igen, då min andra pajade för några månader sen. Slippa hålla på med lockiga håret för en gångs skull :)



självklart gillas detta på bloglovin ;)

2012-03-15 @ 10:07:13
URL: http://mandosa.blogg.se/
Postat av: anna

jag vill vinna för min hårfön har gått sönder å jag behöver en ny.

jag följer din blogg på bloglovin så jag går in och gillar den

2012-03-15 @ 11:16:51
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag skulle vilja vinna för att jag och min mamma har alltid delat plattång. Just nu passar inte varken plats eller tid ihop med när vi båda vill platta håret. Så jag skulle använda presentkortet till att köpa en egen plattång!



Har gillat inlägget på bloglovin, KRAM

2012-03-15 @ 14:57:12
Postat av: Linda

Åh det här är verkligen en tävling just för mig! Min plattång är min mammas gamla och den är inte bästa skick längre. Jag är på jakt efter en ny men de flesta är lite för dyra för min ekonomi. Det skulle vara underbart att vinna presentkortet, dessutom fyller jag den 29 mars vilket vore en toppen present till mig!



Jag länkar (gjort det flera gånger redan) till dig och ska strax gilla på bloglovin :) Kram och tack för att du är en så jäkla bra männsika! Du inspirerar mig till tusen <3

2012-03-15 @ 19:54:39
URL: http://[email protected]
Postat av: JennyLT

Hej! vad kul med en tävling:)



jag vill vinna för att jag har aldrig ägt en riktig plattång överhuvudtaget. Har använt en plattång från netto i flera år nu eftersom jag inte ha råd med att köpa en bra. Känns inte så särskilt okej eftersom netto-plattången är ganska kass.. visst det går att platta med den, men det tar en tid och dessutom har jag ganska långt hår och ibland vill jag variera med att locka det men det kan jag ju inte, för plattången blir inte tillräckligt varm.. Det skulle varit sjukt roligt med en bra plattång som jag kan locka med nu till studenten i sommar då jag vill vara extra fin i håret dvs. locka håret...

2012-03-15 @ 20:42:19
Postat av: Moa

jag följer dig på bloglovin nu :)



ska man säga vad man skulle vilja vinna då?

i så fall skulle jag vilja ha: http://www.whiteaway.se/product/phillips-multistyler-hp4698-22/



annars skulle jag vilja vinna en bra tång som man kan göra lite olika saker med, eller en vågtång eller vad det heter så det blir vågit



motevering: jag har kort lockigt hår som kan bli hur bra som helst efter en dusch men underbara korkskruvar och i bland är det bara katasrof. Jag har kort och tunnt och vilket gör att mitt hår inte växer fort, mitt hår går inte att sätta upp i en bulle eftersom det bara blir en sån där du vet killar har i bland haha kan inte riktigt förklara men då försöker jag att göra lite olika med mitt hår fast det är så svårt eftersom jag bara har en platttång och jag får ändå inte håret platt, den jag länkade hade gjort min vardag lättare helt enkelt.



Mail: [email protected]

2012-03-15 @ 21:13:37
URL: http://maloo.devote.se
Postat av: Elin

Jag följer dig på bloglovin och ska göra ett inlägg på min blogg om denna tävling. Anledningen till att jag borde vinna är att jag aldrig någonsin har vunnit något, och jag tycker ärligt talat att jag är värd det efter snart sju år av ständig sorg och depressioner. Dessutom har jag klarat av en svår utbildning och tar studenten till sommaren! :)

2012-03-15 @ 21:25:21
URL: http://stylista.devote.se
Postat av: thea

hej! jag är gärna med. skulle vilja vinna för att kunna köpa en bordsgrill. min pojkvän är glutenallergiker (mjöl) och därför är det inte så lätt att gå ut på restaurang och äta, då han måste fråga vad det är för redning i sås, inte kan ta pasta, inte kan ha bröd, inte kan dricka vissa ölsorter osv. därför skulle jag vilja vinna presentkortet, eftersom att med en bordsgrill blir det en lite lyxigare middagskänsla, även om man är hemma. det skulle göra det hela lite roligare. och jag tror det skulle överraska honom rejält, och han skulle bli väldigt glad över en sån middag! :)



jag följer dej redan på bloglovin, men har gillat inlägget :) så nu håller jag båda tummarna!

2012-03-15 @ 21:29:42
URL: http://theaholmqvist.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hej Sofia! Nu följer jag dig via bloglovin och vill nu även tävla i denna roliga tävling!



Motivering: Jag är en av dom personerna som inte kan raka benen ordentligt. Det blir stubb, jag skär mig (nu snackar vi blodbad) och jag försökte nyss med veet hårborttagningsmedel som man skrapar bort. Men det slutade upp med utslag och klåda på benen! Jag har velat ha en epilator huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur länge som helst, men jag har inte haft råd. Och hår/frisyrer är mitt intresse och jag vill bli frisör en vacker dag. Så om jag vinner ett presentkort så ska jag köpa antingen en bättre locktång eller en epilator.



Klart att jag ska skriva om denna tävling i min blogg! Nu håller jag tummarna!

Kram från Sanna i Skellefteå :D

2012-03-15 @ 22:37:59
URL: http://www.sannaron.bloggplatsen.se
Postat av: Hanna Björkdahl

Jag har gillat dig på bloglovin och ska lägga ut tävlingen på min blogg! :)



Jag vill vinna för att jag skulle verkligen behöva en extra liten pusch nu, när det är så kämpigt på gymnasiet! Jag går den typ den tuffaste linjen och inriktningen som man kan gå; och skulle verkligen bli så glad över att vinna! (Y)



Jag har alltid velat ha en locktång, där man får korkskruvar; men har aldrig ägt en i hela mitt liv! Och en hårfön skulle inte sitta så fel heller!

Din blogg är verkligen grym och ska fortsätta följa den! :D

2012-03-16 @ 11:14:23
URL: http://hannabjorkdahl.devote.se
Postat av: Sara

Jag är självklart med i denna tävling men just nu är jag i skolan så jag gör ett litet inlägg om detta och följer dig på bloglovin när jag kommer hem, lämnar en kommentar när det är gjort! :)



Jag skulle nämnligen vilja vinna en locktång. Det är nämnligen så att jag har tråkigt rakt hår och har mer än länge önskat mig en locktång men det har aldrig blivit av... Antingen så har inte pengarna räckt till eller liknande. Om jag skulle vinna.. Nej då vet jag inte riktigt vad jag skulle göra skulle nog tjuta av glädje! Verkligen.. Det är en dröm! Jag har ALLTID velat ha lockigt hår. Så jaa..



Men men, vi hörs senare med ett inlägg på min blogg och ännu en följer på bloglovin för din del!

Kram :)

2012-03-16 @ 11:26:36
URL: http://dewez.devote.se
Postat av: Matilda Larsson

Sv: Jag är gärna med! Jag har börjat följa dig på bloglovin och så har jag skrivit ett inlägg om tävlingen: http://www.matildals.blogg.se/2012/march/tattoo.html Kram :)



Motivering: Jag har alltid tyckt att det är riktigt snyggt med lockigt hår och har haft en locktång ganska länge nu, men för ett tag sedan gick den sönder så nu är jag i stort behov av en ny!

2012-03-16 @ 14:37:23
URL: http://matildals.blogg.se/
Postat av: jennifer

Jag är gärna med!



Jag vill vinna för att jag har inte vunnit någon tävling på hur länge som helst.. Jag går sista halvåret i grundskolan och jag har verkligen kämpat hårt med mina betyg och känner att jag är värd att vinna detta. Något nytt jag behöver är en PLATTÅNG!

[email protected]

2012-03-16 @ 14:42:13
URL: http://jenniferodders.devote.se
Postat av: Julia

hej, vilken fin blogg! Tack så mycket för den fina lilla kommentaren! Jag är gärna med och tävlar.



Det är så att mitt hår har väldigt väldigt mycket självfall, och är helt okontrollerbart, det är därför väldigt svårt att göra något med mittt lockiga hår, och därför skulle jag behöva en bra fungerande plattång som kan hjälpa mig med det! :D



Jag skriver om detta på min blogg, http://www.jeaz.devote.se



Ha det bra, kram Julia

2012-03-16 @ 14:47:28
URL: http://jeaz.devote.se
Postat av: Hemen

Sv: Tack desamma :)

2012-03-16 @ 14:51:25
URL: http://kingofstockholm.blogg.se/
Postat av: Sara

Hej igen! Nu följer jag dig på bloglovin och har gillat din inlägg på bloglovin! Har även bloggat om din blogg och tävlingen här: http://dewez.devote.se/blogs/17975386/haaller-tummarna.htm



Jag hoppas verkligen att jag vinner nu! Som sagt... Det skulle vara en dröm som går i uppfyllelse!



Kram :)

2012-03-16 @ 15:06:38
URL: http://dewez.devote.se
Postat av: Ersana<3

Sv: Tack detsamma fina du!

Jag skulle verkligen vilja ha sånt! Jag rakar benen ofta och de blir ALLTID fel, jag missar,skär mig eller så får jag utslag och de klliar. Jag har även povat vaxa osv men de gör jävlig* ont och jag blir prickig... Jag har långt hår, och de blir ''smutsigt'' lätt, då duschat jag ofta och efter de så tar de minst 1 timma tills de torkar... Så de skulle hjälpa om jag hade en hårfön, jag har köpt en men den är tyvärr trasig så de ju jobbigt. Och jag har även lockigt/vågigt och fullt hår efter att jag har torkat mitt de. Så jag behöver en platttång eller locktong. Och jag har ett intresse av att fixa hår, så ibland så brukar jag fixa håret på andra osv. Så om jag vinner ett prissentkort så skulle jag köpa en epilator eller locktong/plattång. :)

Jag ska skriva om tävlingen i min blogg för de verkligen värt! Jag håller tummarna!

Kram Ersana ifrån Örebro :)

2012-03-16 @ 15:55:07
URL: http://ersanas.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag skulle vilja vinna för att kunna köpa något åt min fina syster som fyller 18 år om några månader. skulle vara jätte bra med en plattång till henne eller något annat fint och bra! så nu håller jag tummarna för att det är jag som kommer vinna. kram!

2012-03-16 @ 16:08:13
URL: http://emmannygren.devote.se
Postat av: moa

Jag skulle vilja vinna en locktång/plattång <3

Min syster har cancer och hon har tappat allt hår så hon måste använda peruk, hon brukar alltid fixa håret på mig för hon älskar sånt, hon skulle älska att göra de på sig själv också bara att det inte går för plattången vi delar på har inte sån bra kvalite och hennes peruk är så himla tjock så det går inte att fixa det på så många sätt därför skulle jag vilja överraska henne med en bra alldeles egen plattång, kramisar <3

2012-03-16 @ 16:32:19
Postat av: Josefine- We all have a story to tell♥

Jag är gärna med! Har lagt till din blogg och gjort ett inlägg!:)



Varför vill jag vinna? Skulle jag vinna skulle jag ge det till min älskade storasyster, för att hon alltid ställer upp för mig och hjälper mig genom allt! Hon betyder så otroligt mycket för mig och utan henne skulle mitt liv inte gå runt! Hon har ett stort hjärta och tar andra före sig själv, så detta skulle jag verkligen vilja ge henne! :)

2012-03-16 @ 16:40:21
URL: http://josefineforsblad.blogg.se/
Postat av: Linda

jag är med :) jag följer på bloglovin :)

motivering: jag skulle vilja vinna och jag skulle köpa en multistyler för att jag tycker det e sjukt snyggt och skulle vilja ha en sådan :)

2012-03-16 @ 16:57:23
URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros
Postat av: josefine:)

Oj! Skulle vara verkligen jättekul att få ett present kort,så självklart är jag med!

Men jag vet inte hur man följer på bloglovin... :O



:) ha en brab dag Josefine!

2012-03-16 @ 17:47:11
URL: http://www.minifun.devote.se
Postat av: Veronica

Jag klippte page för ca ett år sedan och nu har jag tröttnat och vill ha långt hår igen och har sett att du hade page förut. Som du säkert vet så är det inte det snyggaste när pagen växer ut men vill samtidigt inte klippa det för vill ha långt hår igen! Så vore perfekt att ha bra locktänger och plattänger för att få håret bra!

Jag har även gillat dig på bloglovin!

Kram!

2012-03-16 @ 18:45:11
Postat av: Johannaaa

Jag är gärna med!

Jag vill vinna för att jag älskar att platta och locka håret, men jag får inga bra lockar med den plattång jag har...

Puss!

2012-03-16 @ 21:31:10
URL: http://jojjoslillaliv.blogg.se/
Postat av: Anonym

Super fin blogg!

2012-03-17 @ 12:19:48
Postat av: Madeleine ♥

Jag är jättegärna med! :D



Jag skulle vilja vinna en plattång för att göra mitt hår lite häftigare! Jag har alltid platt hår & det är så tråkigt, skulle vilja testa nånting nytt typ att platta överhåret & locka underhåret!

Skulle passa så grymt bra nu till sommaren, har aldrig haft någon locktång med har alltid velat ha en, så det skulle sitta superbra! Fyller år den 4 april så det skulle inte alls vara fel med en locktång! :D



* Jag har lagt till dig på bloglovin & blev nummer 686!

* Har även gillat inlägget på bloglovin som nummer 13!



kramis! :D

2012-03-17 @ 12:42:02
URL: http://madelajnee.blogg.se/
Postat av: alicia :D <3

sv: jag skulle vilja vinna för att jag verkligen behöver en locktång/plattång för jag har självlockigt hår men jag älskar mina lockar jag får när jag lockar det, jätte fint, men jag måste låna hela tiden mina kompisars locktång då och det tycker jag inte är så sjyst, jag har önskat mig en plattång/locktång typ hur länge som helst men har aldrig fått ! :/ Plus , eftersom jag har självlockigt hår så tycker jag att det blir lite långtråkigt med att alltid ha lockigt, så jag vill gärna platta det! KRAM och vad bra att du är med i tävlingen! Och jag har gillat inlägget och din bloglovin på bloglovin och jag ska göra ett inlägg om det här på min blogg , kram!

2012-03-17 @ 12:45:35
URL: http://mittlivsomalicia.blogg.se/
Postat av: alicia :D <3

SV: Har skrivit om din tävling nu ---> http://mittlivsomalicia.blogg.se/?tmp=17124941

2012-03-17 @ 12:53:42
URL: http://mittlivsomalicia.blogg.se/
Postat av: jennelie

jag skulle vilja vinna för att jag har ingen locktång och skulle hemskt gärna vilja vinna en! :D

följer dig på bloglovin och har gillat inlägget :)

kram!

2012-03-17 @ 12:57:58
URL: http://nattstad.se/jenneliee
Postat av: Maja

Jag är såklart med och jag har gillat inlägget på bloglovin' och jag följer dig redan.

jag vill också säga att du är en riktig kämpe!, jag ger dig all min respekt & kärlek till dig. Jag spelar just nu låten "utan dina andetag" och jag vet hur mycket den betyder för dig, det är en stark låt som är anpassad för dig. jag älskar det du gör och du är min största förebild & inspiration. Du är grym!



jag har också skrivit om både dig och tävlingen på min blogg:



http://majasochfeliciasliv.blogg.se/2012/march/bysofiase.html#comment

Det var detta jag ville få ut och jag skulle vilja vinna detta presentkort mest av allt, för min moster är frisör och har precis fått diagnosen cancer, och inom 2 månader kommer hon få gå igenom massa strålningar och som en fin gåva till henne skulle jag vilja ge henne en en locktång i bästa skick, så hon kan använda den innan hennes guldlockar försvinner.

2012-03-17 @ 13:16:20
URL: http://majasochfeliciasliv.blogg.se/
Postat av: LINNEA – lgullarbergs en tokig blogg om foto och vardag▼

jag är med!

jag skulle vilja vinna eftersom att jag vill börja locka mitt hår med långa stora vågor, men efetrsom att jag har en väldigt smal platt-tång går det inte.. :(

2012-03-17 @ 14:23:34
URL: http://lgullarbergs.blogg.se/
Postat av: Ruchira

Jag är självklart med! Jag skulle vilja vinna presntkortet så att jag kan köpa en ny plattång till mig eller min syster, eftersom vi delar på en plattång just nu. Och eftersom jag förmodligen flyttar hemifrån till hösten vore det jättebra med en egen plattång! :)



Jag har gillat inlägget på bloglovin och följer dig där :)

2012-03-17 @ 15:38:34
Postat av: Malin

Jag är med! Har gillat inlägget och följer dig på bloglovin!



Jag vill vinna eftersom jag plattar mitt hår varje dag, har aldrig gått utanför mitt hus på 1,5 år med mitt naturliga hår, för att jag vill att folk typ ska dö av skräck, seriöst det ser HEMSKT ut!



Men iaf, jag har slängt min plattång, hoppat på den (fråga inte hur jag lyckas), slagit den i saker osv. Den är alltså inte i nyskick om man säger så. Jag måste alltså köpa en ny snart och jag skulle hellre vilja lägga pengar på sommarkläder och sånt så har inte råd. Men om jag skulle vinna en så skulle det ju vara perfekt!



För de som behöver se mig varje dags bästa, snälla låt mig vinna så jag inte behöver gå runt i mitt naturliga hår!



Känner att det inte blev någon liten motivering, men ändå! Hoppas jag vinner!!

2012-03-17 @ 16:13:47
URL: http://svardlings.blogg.se/
Postat av: Annie

Jag vill vinna just för att jag behöver en ny plattång men har inte pengar till att köpa något sådant just nu för jag vill inte köpa något billigt skit för då kan jag ju lika gärna ha kvar den jag har nu och den har jag haft i typ 4 år nu :o Hoppas självklart att jag vinner :D Jag har lagt till dig på blogloving och gillat inlägget också :D

Kram! :D

2012-03-17 @ 20:09:07
URL: http://annielivet.blogg.se/
Postat av: Sophia

Jag är med! Följer & gillar på bloglovin.



Skulle otroligt gärna vilja vinna så jag kan köpa mig en locktång, har väldigt platt hår naturligt & tycker det är tråkigt. Så lite lockar i mitt hår skulle sitta riktigt fint i vår!

Har ingen plattång eller nåt sånt heller, så skulle vara jätteroligt att kunna köpa en utan o behöva lägga ut så mycket pengar.



Grym tävling, kram! :D

2012-03-17 @ 22:38:30
URL: http://bysophiaa.blogg.se/
Postat av: rebecca johansson

I en månad då jag har en pappa som fyller femtio, en storebror som fyller 22 och en lillebror som fyller jämna tio i början av april, så är det lätt att studiebidraget tryter lite extra trots att det finns en mängd saker som skulle behövas. Därför skulle ett presentkort vara en fantastisk förmån då jag är i nöd av vissa saker som andra tjejer i min ålder ser som en ren självklarhet. Jag korsar mina halvt böjda fingrar i hopp om att det kan vara till någon hjälp att vinna, men jag har givetvis också börjat följa dig på bloglovin och skrivit ett blogginlägg om tävlingen som du kanske kan hitta här: http://jagarmed.blogg.se/2012/march/4-jag-ar-med-och-tavlar-om-ett-presentkort-h.html

Ha en helmysig kväll! (:

/Rebecca

2012-03-20 @ 21:45:17
URL: http://beckovich.blogg.se/
Postat av: maja simonsson

http://majastile.devote.se/blogs/18119359/jag-aer-med.htm#WriteComment länkat till tävlingen:D



jag vill vinna för att jag är i stort behov en en platttång elr något sånt till min styeter som snart fyller år och jag har inte så mycke pengar att köpa något riktigt fint för. så jag skulle bli sjukt glad om jag vann ,för min syster betyder sjukt mycket för mig och därför vill jag ge henne något extra fint i födelsedags present! så skulle bli glad om jag vann detta presentkort. Min syster

och jag står varandra närmare än vad många andra syskon gör och vi har många gemensama vänner och umgås med dom tillsammans även om hon är året yngre så

har vi mycket gemensat, vi har båda varsin ponny och är i stallet och så mycket tillsammans,

hon är även hjälpt mig mycket när jag behövt det med min ponny och så.

som sagt så betyder hon mycket och jag vill ge henne en fin present



följer dig på bloglovin, men hittar inte detta inlägget hoppas det är okej ändå!:P

2012-03-21 @ 07:04:34
URL: http://majastile.devote.se
Postat av: Cornelia

Hehe! Hade varit kul att vinna en plattång! Behöver det, jag älskar när håret är as platt..

http://www.whiteaway.se/product/bosch-plattang/

2012-03-21 @ 07:30:59
URL: http://iminsweden.blogg.se/
Postat av: Nina

Jag är sjuuukt gärna med! Följer dig på bloglovin' :)



Jag behöver verkligen en plattång, eftersom min gamla inte plattar alls över huvud taget. Dessutom ser mitt hår ut som stryk, och jag har verkligen försökt hitta en plattång länge som jag kan köpa - och inte är så dyr - men hittar ingen. Jag har verkligen rätt dåligt med pengar nu, så jag har inte råd att köpa en plattång just nu, trots att jag verkligen skulle behöva en ... Skulle bli enormt glad om jag vann, så kunde jag få lite fint hår för en gångs skull!



Jag hoppas verkligen jag får chansen att vinna, det skulle göra mig sjukt glad! :D



puss! <3

2012-03-21 @ 07:56:25
URL: http://ninakaufmann.se
Postat av: valentina

Hej. Jag är med och tävlar om en plattång!

Jag vill ge den till min syster,hennes plattång som var riktigt dyr gick i sönder. Så jag skulle vilja vinna den, och ge den till henne som födelsedagspresent! Hon måste platta håret typ varje dag, och hon har ingen just nu. :) Nice tävling! Följer och gillat bloglovin! :)

kram

2012-03-21 @ 08:08:22
URL: http://valentinaaas.webblogg.se/
Postat av: Sofie L

Tack för tipset <3 Vilken fin tävling. Om jag hade turen pá min sida skulle jag välja ett smörgásjärn eftersom jag är en obotlig "mackoman"

http://www.whiteaway.se/product/obh-6878-smorgasj-rn/



Motivering



När lönen inte räcker till för shopping,

ja, dà kan man tävla och ha en förhoppning,

för visst skulle det göra gott en kulen dag,

att kunna göra varma mackor av alla dess slag,

med ett smörgásjärrn frán Whiteaways shop,

skulle mitt humör verkligen hamna pà topp,

tack Sofia för denna fina gàva,

den ska användas flitigt det kan jag lova,

nu hàller jag tummar och tàr,

kanske är det jag som denna vinst fàr.



Följer dig pá bloglovin som nr 702 och blev nr 21 att gilla tävlingsinlägget



Länkar här

http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/2012/march/25-mar-presentkort-hos-whiteawayse.html



Kram

2012-03-21 @ 09:06:10
URL: http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/
Postat av: Anna B

Vill vinna eftersom jag verkligen behöver en ny elvisp. Står nu och vispar för hand, vilket ju iofs ger lite motion men är ju inte speciellt roligt....



Följer dig redan

2012-03-21 @ 09:47:27
Postat av: Matilda

Jag är med!



och jag borde vinna för att jag har alötid velar ha eb multi tång ich aldrig hittat någon bra.

Har nu börjat ha lockigt hår men aldrig hittat en bra locktång och sedan så vill jag ha eb ny plattång eftersom min har gått sönder så en multi tång e ju helt perfekt

2012-03-21 @ 10:27:50
URL: http://nattstad.se/matildagyllenhammar
Postat av: kajsa

Är mer än gärna med! :D

Följer dig på bloglovin, blev nummer 702! :)



jag skulle vilja vinna för att jag verkligen älskar att fixa och trixa med håret och så, men har ingen "volumemaster"..+ att jag fyller år om en vecka drygt, men jag ska få en systemkamera och inget mer, så jag måste vänta till jul men "volumemaster"-tången. Så det vore ju perfekt!



Ha en grymm dag! Kramar Kajsa

2012-03-21 @ 14:49:09
URL: http://kajsaronning.devote.se
Postat av: Amanda

jag är med och gillar på bloglovin och följer:

jag skulle vilja vinna för då jag jag köpa en lock tång och ha ifred eftersom min mamma alltid tar den när jag behöver den så en bra sak att ha :)

2012-03-21 @ 15:04:19
URL: http://aamandaaslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

NYA BLOGGEN

 
- Hej alla fina, är den någon kvar här?? Det är så att mitt domän har krånglat väldigt mycket så därför måste ni gå in på FINEST.SE/BYSOFIA sålänge för att komma till bloggen och all uppdatering. Sen vill jag fråga er som följer mig via bloggloving. Ser ni några inlägg?
 

Kommentera: (0)

Skrivet i: Allmänt Den: 2013-06-03 / 10:18:41

BYSOFIA

Domänet håller på att flyttas nu så glöm inte att gå in på finest.se/bysofia för att komma till bloggen.

Kommentera: (0)

Skrivet i: Allmänt Den: 2013-06-01 / 20:16:09

KOMMENTERA OCH TYCK TILL

 
- Glöm inte att all uppdatering sker på nya bloggen, säger självklart till när domänet är fixat så är det som vanligt att bara gå in på BYSOFIA.SE. Men än sålänge ---> FINEST.SE/BYSOFIA
 
Saknar era kommentarer också, det är så många som kikar in men kommentarerna blir bara mindre och mindre. Är självklart så mycket roligare med lite respons. En deal? Fler inlägg per dag, ni kommenterar mer? Sen har jag en stor fråga, vad vill ni läsa mer om? Vad vill ni läsa mindre om? KOMMETERA OCH TYCK TILL♥
 
 

Kommentera: (0)

Skrivet i: Allmänt Den: 2013-05-31 / 09:09:02

FINEST.SE/BYSOFIA

Vill bara påminna er om nya bloggen. Än så länge innan domänet har fixat sig så måste ni gå in på finest.se/bysofia för att se mina uppdateringar. ♥

Kommentera: (0)

Skrivet i: Allmänt Den: 2013-05-29 / 19:51:00

FINEST NYA TOPPBLOGGARE

 
- Nu fortsätter äventyren med bloggen då jag fått äran att blir finest nya toppbloggare. Det ska bli riktigt roligt och de har välkomnat mig med öppna armar! Nu hoppas jag bara att ni mina älskade läsare följer med mig? Ni läsare är mitt guld och ni förgyller mina dagar. Många av er har följt med mig i mina djupaste dalar så som branden, min egna sjukdom eller det som gjort mest ont i mitt hjärta, min fars bortgång. Ni puffar och stöttar!
 
Livet är alldeles för underbart just nu och jag är så glad att jag kan se positivt framåt och försöka att inte titta bakåt. Håller tummarna att turen är vid min sida vilket det känns som just nu då jag ändå efter allt som hänt som fortfarande gör riktigt ont så kan jag ändå just nu säga att jag är Lycklig!
 
Hoppas ni förljer med mig på mina fortsatta äventyr för de tar aldrig slut! För att komma in på nya bloggen får ni gå in på länken nedan Finest.se/bysofia.  Domänen fungerar inte riktigt än men säger till när den gör det för då kan ni gå in på BYSOFIA.SE som alltid och kopplas till den nya. Vad säger ni är ni med mig?♥
 
FINEST.SE/BYSOFIA
 
 

Kommentera: (1)

Skrivet i: Allmänt Den: 2013-05-27 / 21:20:00

INTENSIVE CRAVINGS

 
- I slutet av förra veckan hämtade jag ut ett paket fyllt med fina smycken. Har ett otroligt roligt samarbete med Intensive Cravings, besök hennes hemsida INTENSIVE CRAVINGS. Hon har en hemsida fylld med mängder av fina smycken, mycket av det jag fick hem ser ni ovan men har spart lite gobitar ni kommer få se senare. Längar tills jag får kombinera ihop dessa smycken med fina outfits. Favoriterna är nog ringarna i alla olika storlekar som är en het trend i år. Händerna ska vara fyllda av ringar i olika storlekar.
 
Använder du koden SUMMER har du 20% rabatt till den 31 maj där du även får en gåva i varje beställning så passa på nu att spana in alla fina smycken och gör en beställning till sommarens soliga dagar.
 

Kommentera: (7)

Skrivet i: Allmänt Den: 2013-05-26 / 10:35:06

SMALA BAND

 
- Enkelt och naket är sommarens melodi, de tunna spaghettibanden är sommarens heta trend enligt mig. Toppar som klänningar. Har redan införskaffat mig några överdelar med tunna band, bland annat den svarta ni ser ovan från Zara, finns även i limegrön och i ljusrosa. Så fina! Fler ska det bli, de andra ovan är från nelly som också har många fina. Hoppas mitt paket från Nelly dyker upp i början av veckan då både klänningar och toppar med smala band är påväg. En snygg klocka, lite armband och fingrarna fylda med ringar så passar i stort sett vilken underdel som helst.♥
 

Kommentera: (7)

Skrivet i: Allmänt Den: 2013-05-25 / 19:35:47

BLACK BEAUTIES

 

Älskade ni, sitter just nu på tåget mot hudiksvall med min finaste Emilio. " kunde inte låta bli att kika in " Jag har min första lediga helg på mer än två månader. Ska bli så otroligt underbart! Bestämde oss snabbt för att åka ut till landet denna helg, njuta och bara slappna av. Precis vad vi behövde. Syster och lillprinsen är också där så det ska bli så mysigt att komma ut till farmor och farfars stora torp.

Det har ekat lite på bloggen och det är för att jag har jobbat som en dåre sen har jag tagit lite lugnt nu innan bloggflytten då det kommer bli hårdkörning så fort det blir klart. Ska bli så himla kul och är så glad att få bli en toppbloggare i finest familjen. Mer om det senare. Medans jag sitter på tåget och gottar mig i tidningar så får ni se mina nya älsklingar från Zara. Bekväma snygga klackar till sommaren och kostade bara 399.- perfekt. Ha en fin Fredag vänner ♥

 

 

Kommentera: (1)

Skrivet i: Allmänt Den: 2013-05-24 / 19:09:00

LEDIG HELG

 
Börjar denna tidiga Fredagsmorgon med att säga att ni är fantastiska. Var alldeles för längesen jag berättade att jag uppskattar er så otroligt mycket och att ni gör mig glad varje dag när ni alla kikar in här. Min Fredag består av jobb, men efter det har jag äntligen en ledig helg. Emilio möter upp mig efter jobbet för då åker vi upp till hälsingland till min farmor och farfar, ut till deras stora torp för att bara njuta och vara. Även syster och lillprinsen kommer mer. Ska bli så otroligt skönt och det är verkligen välbehövligt.
 
Jag har även bestämt mig för att bara andas ut denna helg, stänga av datorn och ladda upp med lite ledighet även från den. Har varit totalt slutkörd de senaste veckorna och har alldeles för många bållar i luften så nu har jag bestämt mig för att ta det lugnt sen får vi se hur det går med det. Kikar nog inte något i helgen annars har jag tidsinställt.

Sen kommer även bloggen flyttas snart och nya äventyr väntar, ska berätta mer om det. Kommer bli riktigt roligt! Då blir det hårdkörning och bloggen kommer bli så grym! Hoppas ni följer med mig på mina nya äventyr!
Ha en underbar fredag så får ni lite härlig inspo sålänge. TAKE CARE
 

Kommentera: (2)

Skrivet i: Allmänt Den: 2013-05-24 / 08:30:00

AFTER EVERY STORM

byxor ZARA // skor NELLY // tröja HM // skjorta VILA // brillor GLITTER // armband från min finaste Emilio
 
Heeej kära ni, förlåt för att updateringen är som den är. Det är så att jag håller på att byta till en portal. Så håller på att fixa för fullt. Och jag hoppas verkligen ni hänger med mig?? Nu blir det nya äventyr! Lovar att berätta mer, men nu ska jag ta mig en dusch, jobbat hela dagen och är jätte trött. Köpt lite nytt idag ocså som ni sa få se. PUSS
 

Kommentera: (6)

Skrivet i: Allmänt Den: 2013-05-21 / 20:07:20






bloglovin

Allmänt Personligt
RSS 2.0
RSS 2.0


bloglovin
Allmänt Personligt
RSS 2.0